Home Vijesti Marijana Puljak ludo se isprdala sa zastupnicima Domovinskog pokreta: “Osjetim prevarante na kilometar, kao i one koji “magično” dobivaju diplome u Travniku”
Oglas

Marijana Puljak ludo se isprdala sa zastupnicima Domovinskog pokreta: “Osjetim prevarante na kilometar, kao i one koji “magično” dobivaju diplome u Travniku”

by Ante R.

Saborska zastupnica Marijana Puljak odgovorila je na Facebooku prozivke iz Domovinskog pokreta, vezane na njihovo prozivanje i nazivanje “drukericom” i objave “Velika reformistička kampanja cinkarenja bračnog para Puljak. Marijana Puljka opet briljira”, pa su dodali: “Nakon što se svojevremeno proslavila prijavljujući susjede zbog nerazvrstavanja smeća sada je najavila novu kampanju cinkarenja na razini države. Naime, u notesu Marijane Puljka naći će se svi oni koji samo pomisle zapaliti duhan u blizini sabora”

Odgovor Marijane Puljak na članove stranke koja nestaje ili se utapa u HDZ, bio je doslovno brutalan
Da, imam veliki nos – hvala što ste primijetili, gospodo iz Imovinskog pokreta! I s njim, bez puno truda, osjetim prevarante na kilometar, pa tako i one koji su obećavali borbu protiv HDZ-a, a onda se uvalili u njihove fotelje. Ne treba mi ni nos ni dalekozor da prepoznam i one koji ‘magično’ dobivaju diplome na mjestima poput Travnika. Uvijek se pitam – koliko košta diploma na benzinskoj pumpi ovih dana? Ali jedno znam sigurno: s velikim nosom dolazi i veći osjećaj za pravdu. Zato nastavite s vašim prizemnim humorom, a ja ću nastaviti tražiti poštivanje zakona, jer kako vidim, to vama baš i ne ide od ruke.

You may also like

Verified by MonsterInsights