Home Vijesti Mortus pijani vozač motokultivatora skrivio prometnu pa zbrisao

Mortus pijani vozač motokultivatora skrivio prometnu pa zbrisao

by Ante R.

Bizarna prometna nesreća dogodila se za vikend nakon što je mortus pijani vozač motokultivatora neoprezno uletio na križanje.

“U subotu, 18. ožujka, oko 13.30 sati, u ulica Rudolfa Rajtera u Ivancu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Muškarac starosti 38 godina upravljao je motokultivatorom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od  2,66 promila.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Rudolfa Rajtera, nije zaustavio svoje vozilo na prometni znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje u namjeri skretanja ulijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljala 20-godišnjakinja.

Ona se kretala cestom s prednošću prolaska i zadržavala je smjer svog kretanja. Nakon prometne nesreće isti je nastavio svoje kretanje bez da je oštećenoj ostavio svoje podatke i podatke vozila kojim je upravljao. Na oba vozila nastupila je materijalna šteta.

S obzirom da je postojala opravdana bojazan da će nastaviti sa činjenjem prekršaja isti je priveden u prostorije Policijske postaje Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva”, rekli su danas u varaždinskoj policiji, prenosi Danica.hr.

You may also like