Home Lifestyle Na Badnjak bio pijan, ponavljao prekršaje, vozio bez vozačke. Sada mu policija trajno oduzela auto

Na Badnjak bio pijan, ponavljao prekršaje, vozio bez vozačke. Sada mu policija trajno oduzela auto

by Ante R.

Muškarac (47) prošle je godine na Badnjak sudjelovao u prometnoj nesreći, iako ju nije izazvao policija je prilikom

Muškarac (47) prošle je godine na Badnjak sudjelovao u prometnoj nesreći, iako ju nije izazvao policija je prilikom kontrole vozača i alkotestiranja utvrdila da je u alkoholiziranom stanju. Utvrđena mu je koncentracija od jednog promila alkohola u krvi kao i da nema važeću vozačku dozvolu.

U trenutku nesreće bila mu je izrečena mjera zabrane upravljanjem motornim vozilima “B” kategorije te mu je vozačka oduzeta i ukinuta zbog 12 negativnih bodova.

Brutalan odgovor Domovinskog pokreta na izjavu Plenkovića u Slavoniji: Glas za Plenkovića je glas za Srpski svet, glas za Most je glas za SDP

Zbog svega toga vozaču je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao, a pravomoćnošću sudske presude 26. veljače 2024. vozilo mu je oduzeto trajno i bez naknade u korist Republike Hrvatske. Presudom mu je izrečena i kazna zatvora od 60 dana, uvjetno na godinu dana te novčana kazna u iznosu od 350 eura.

Vozaču je izrečena i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 12 mjeseci, prenosi Danas.hr.

Brutalan odgovor Domovinskog pokreta na izjavu Plenkovića u Slavoniji: Glas za Plenkovića je glas za Srpski svet, glas za Most je glas za SDP

You may also like