Home OBŽ NOVA PARADIGMA HDZ-a Transformacija gradonačelnika Osijeka, od skupljača potpisa za ustavnu definiciju braka do financijske potpore protivnicima Hoda za život

NOVA PARADIGMA HDZ-a Transformacija gradonačelnika Osijeka, od skupljača potpisa za ustavnu definiciju braka do financijske potpore protivnicima Hoda za život

by Ante R.

Osim u Sisku, i u Osijeku su se pojavili prosvjednici protiv Hoda za život. Oni sami, a i mediji, njihov prosvjed, u kojem je sudjelovalo malo ljudi, nazvali su “piknikom”.

“Održan je danas Piknik solidarnosti u Osijeku, događaj u organizaciji Mladforme, neformalne inicijative mladih grada Osijeka, a uz logističku potporu Zaklade Slagalica i uz pokroviteljstvo grada Osijeka. Od 10 do 13 sati u Perivoju kralja Tomislava skupilo se više od 100 ljudi koji su uz dekice, lopte, hranu, sokove i druženje promovirali Osijek kao grad solidarnosti”, prenose mediji njihovo priopćenje.

A kakav je to “piknik” bio najbolje pokazuju snimke:

Zanimljivo je spomenuti da su na “pikniku” odaslane razne poruke, pa i prostačke, u blizini djece.

“Skini mi se s pi**e”, pisalo je na jednom od papira koje su držali. Jedan od snimatelja Hoda za život zamolio ih je da odgovore na nekoliko pitanja i pritom ih razoružao argumentima, prenosi Narod.hr.

Pogledajte kako je to izgledalo: