Home Lifestyle PRESUDILA JE POLITIKA Toni Cetinski o otkazanom nastupu u Sarajevu: “Evo, sad sam i ja u trendu. I mene su zabranili, ionako će ga morati platiti.”

PRESUDILA JE POLITIKA Toni Cetinski o otkazanom nastupu u Sarajevu: “Evo, sad sam i ja u trendu. I mene su zabranili, ionako će ga morati platiti.”

by Ante R.
Toni Cetinski

Pjevač Toni Cetinski našao se u središtu skandala jer mu je otkazan nastup u Sarajevu povodom obljetnice Olimpijskih igara. Njegov koncert bio je zakazan za 10. veljače ispred Vječne vatre, no kako kaže pjevač, na kraju je presudila politika i ništa od druženja sa Sarajlijama., piše gloria.hr.

‘‘Evo, sad sam i ja u trendu. I mene su zabranili!‘‘, našalio se glazbenik Tony Cetinski nakon što mu je otkazan koncert u Sarajevu koji se trebao održati povodom obilježavanja 40. godišnjice početka Zimskih olimpijskih igara. Tonyjev koncert bio je zakazan za 10. veljače ispred Vječne vatre, no kako nam kaže pjevač, na kraju je presudila politika i ništa od druženja sa Sarajlijama.

O svemu se oglasio i na društvenim mrežama i poručio onima iz Sarajeva koji su uskraćeni za njegov koncert neka dođu u zagrebačku Arenu 31. svibnja kojim će proslaviti 35 godina karijere i na koji su dobrodošli svi narodi i entiteti s ovih prostora. Jer- njegova deviza je – samo ljubav!

Svoju objavu zaključio je stihovima iz njegovog novog dueta koji će pjevati s kolegom Adijem Šošetom – ‘‘Nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi. Samo je važno dal‘ si čovjek ili nisi.‘‘ Na dan koncerta u zagrebačkoj Areni, Tony će proslaviti i 55. rođendan tako da pjevač sigurno sprema glazbeni spektakl za pamćenje., piše Gloria.hr.

You may also like