Home Vijesti Radić i Mlinarić o potezu Bartulice: “Ne provjeravamo mi tko se kako vozi”

Radić i Mlinarić o potezu Bartulice: “Ne provjeravamo mi tko se kako vozi”

by Ante R.

Danas se održava sjednica Domovinskog pokreta na kojoj se prema najavi raspravlja o rezultatima izbora za Europski parlament. Prilikom dolaska na sjednicu reporteri N1 televizije upitali su zastupnike Stipu Mlinarića i Marija Radića o potezu Bartulice koji se u izborni stožer dovezao u Ferrariju.

“Ja to nikad ne bih napravio, po meni to nije trebao napraviti. Nisam to ni znao, otišao sam doma oko pomoći. Vidio sam Ferrari, ja sam mislio da je to neki gost hotela. Otišao sam kući u sivoj CityGo maloj Škodi”, kaže Stipe Mlinarić Ćipe.

Na pitanja reporterke N1 televizije Anke Bilić Keserović je li ovaj potez naškodio stranci, Mlinarić odgovara da ne zna. “To će se vidjeti kasnije. Mislim da to nije trebalo”, kaže.

Podignuta nova optužnica protiv Kninske kraljice
Radić: “Ne provjeravamo mi tko se kako vozi”

Pri dolasku na sjednicu Predsjedništva o Bartulici i crvenom Ferrariju upitali su i dopredsjednika DP-a Marija Radića.

“Ne provjeravamo mi tko se kako vozi”, kaže Radić. Također je rekao da ne zna tko je vozio Bartulicu, a na daljnja pitanja novinara odgovarao je protupitanjima. “Jeste se vi raspitivali i što ste saznali? To je to. Ne znam što je htio postići, zašto njega ne pitate? Ja mislim da je narod rekao…”, rekao je Radić novinarima, prenosi N1.

Bartulica: Ferrari nije moj, poruka je onima koji su zlostavljali mene i moju obitelj

You may also like