Home Vijesti SOLOVJEV I PRIGOŽIN Ovakvo ‘ispiranje mozga‘ u emisiji uživo ne pamti se od početka rata: ‘Dočekajte Treći svjetski rat s dignitetom!‘

SOLOVJEV I PRIGOŽIN Ovakvo ‘ispiranje mozga‘ u emisiji uživo ne pamti se od početka rata: ‘Dočekajte Treći svjetski rat s dignitetom!‘

by Ante R.

Vladimir Solovjov, glavni Putinov propagandist, participirao je u reklamnom spotu za regrutaciju pri Wagner grupi, notornoj plaćeničkoj skupini koju predvodi ruski gospodar rata Jevgenij Prigožin. U bizarnom videu, od kojega čovjeka prođu trnci, Solovjov i Prigožin se prvo grle, a zatim počinje ispiranje mozga rezervirano za rusku javnost.

Nevjerojatno je što pritom tvrdi Prigožin: “Dečki, ovo je reklama na kanalu Solovjev Live! Javite se i učlanite u privatnu vojnu kompaniju Wagner. Naučit ćete kako se obavlja muški posao i Treći svjetski rat ćete dočekati s dignitetom!”

Podsjećamo, Europska unija i SAD sankcionirali su grupu Wagner, a Washington je istu proglasio transnacionalnom terorističkom organizacijom. Jevgenij Prigožin sankcioniran je od strane SAD-a, vrijeme je da se isto učini i notornom propagandistu Solovjevu koji je zasad sankcioniran tek od Velike Britanije i Europske unije, prenosi Jutarnji.

You may also like