Home Vijesti Stipo Mlinarić: Ne mogu dozvoliti da se gazi dostojanstvo Domovinskog rata, da se ponižavaju heroji, a uzdižu dezerteri

Stipo Mlinarić: Ne mogu dozvoliti da se gazi dostojanstvo Domovinskog rata, da se ponižavaju heroji, a uzdižu dezerteri

by Ante R.

Neumorni širitelj istine o Domovinskom ratu i nositelj liste Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici, Stipo Mlinarić (Ćipe) oglasio se na društvenoj mreži i istaknuo što ga je pokrenulo da se uključi u politički život u Hrvatskoj. 

Nikada se neću umoriti od Domovine!
Ja nisam političar, ja sam običan branitelj u politici. Nikada ne želim biti profesionalni političar. Radi muke običnih ljudi, radi svih ugnjetavanja moćnika, radi SDSS-a, radi Pupovčevih opasnih politika izjednačavanja žrtve i agresora, pokrenuo sam se. Ne mogu dozvoliti da se uništava moja Hrvatska, da se gazi dostojanstvo Domovinskog rata, da se ponižavaju heroji, a uzdižu dezerteri.

I zato koračam već tjednima po terenu, među ljudima, tamo gdje se najljepše osjećam. Preko Splita, Zadvarja, Dolca Donjeg, Imotskog, Vinjana Gornjih, Podbablje, Makarske, Vrgorca, Baške Vode, Zagvozda, Podstrane, Omiša, Dubrovnika, Korčule, Ploča, Metkovića, Opuzena, Drvenika, Vela Luke, Hvara i mnogih mjesta koje sam obišao slušam obične ljude. I suosjećam. Duboko suosjećam s malim čovjekom jer to sam i ja. Uvijek sam bio i zauvijek ću ostati. I znajte, ma koliko to bilo teško, neću se umoriti. Jer, tko ljubi Domovinu, uvijek ima za što živjeti!, piše u objavi Stipe Mlinarića.

You may also like