Home Svijet Učenici srednje škole koju je pohađao otkrili detalje o atentatoru: Na nastavu je znao doći u odjeći za lov

Učenici srednje škole koju je pohađao otkrili detalje o atentatoru: Na nastavu je znao doći u odjeći za lov

by Ante R.

Učenici srednje škole Bethel, koju je završio atentator na Trumpa, za BBC su ispričali kako je on bio osamljenik, često maltretiran, a na nastavu je znao doći u odjeći za lov.

Thomas Matthew Crooks, 20-godišnjak koji je protekle subote tijekom stranačkog skupa u Pennsylvaniji pucao na Donalda Trumpa, u srednjoj školi nije bio društven i nije se uklapao.

Mladić koji je u isto vrijeme kad i Crooks pohađao srednju školu Bethel za CNN je ispričao da nisu išli u isti razred, ali ga je viđao na hodnicima. “Uvijek je imao isti izraz na licu”, opisao je Crooksa Jason Kohler te dodao kako su ga drugi učenici u školi često maltretirali.

“Čuo sam da je pametan, ali je većinom bio sam, sjedio bi sam u vrijeme ručka”, rekao je, no kaže kako jednostavno nije razmišljao o tome bi li netko takav mogao počiniti atentat.

Učenici iste škole za BBC su ispričali kako je bio osamljenik, često maltretiran, a na nastavu je znao doći u odjeći za lov. “Imao je dobre ocjene na testovima, a posebno se zanimao za povijest. On bi uvijek znao nešto o vladi i povijesti, ali ništa neuobičajeno. Uvijek bi bio pristojan”, ispričala je Summer Barkley, djevojka koja je s Crooksom išla na nastavu.

Jameson Myers, bivši član srednjoškolskog streljačkog tima, rekao je da Crooks nije upao u tim. “Ni nakon testiranja nije uspio postati ni dio mlađeg streljačkog tima, a koliko se sjećam, do kraja škole nije više ni pokušavao”, prisjetio se Myers, prenosi Dnevnik.hr.

Hodak: Nisam umro, još uvijek igram tenis, istina ne kao drug Tito, on je bolji i od Ivaniševića

You may also like

Verified by MonsterInsights