Home Vijesti Uplakan ruski vojnik požalio se ženi: ‘Tražili smo zračnu potporu, rekli su nam da odj*****’

Uplakan ruski vojnik požalio se ženi: ‘Tražili smo zračnu potporu, rekli su nam da odj*****’

by Ante R.

Ratni uspjesi ukrajinskih oružanih snaga doveli su do oslobađanja znatnog dijela okupiranog teritorija u oblast Harkiv, ali i do očajavanja na suprotnoj stranici. Američki i britanski dužnosnici potvrdili su da je znatni broj ruskih vojnika pobjegao preko granice, pri čemu su ostavili i opremu. Stanje na terenu nije nimalo lagano za one vojnike koji su ostali, što pokazuje i snimka koju je objavila Služba sigurnosti Ukrajine.

Služba sigurnosti Ukrajine objavila je snimku telefonskog razgovora koji se navodno vodio između ruskog vojnika i njegove supruge.

 

 

“Ne možemo zadržati obranu, njihovo oružje je superiornije od našeg. Tražili smo zračnu potporu, rekli su nam da odj***** i svejedno držimo obranu… Nemamo streljiva, nema oružja – sjeb*** su nas. Svakome od nas ostaje jedan jeb*** spremnik streljiva”, požalio se vojnik u suzama i ustvrdio da je psihički i mentalno iscrpljen.

Iako ga supruga uvjerava da će pomoć stići kad-tad, on joj govori da je upitno hoće li avioni uopće stići. “Četiri su letjela ovamo, ali nijedan nije stigao, bili su jeb*** oboreni”, kazao je vojnik, piše Yahoo, prenosi Večernji.