Home Svijet VIDEO/ Afera kokain: U susjedstvu slučaj drogiranja na radnom mjestu koji je potresao općinu Leposavić na sjeveru Kosova

VIDEO/ Afera kokain: U susjedstvu slučaj drogiranja na radnom mjestu koji je potresao općinu Leposavić na sjeveru Kosova

by Ante R.

Regionalni mediji već nekoliko dana pišu o aferi kokain koja je potresla općinu Leposavić na sjeveru Kosova.

Nacionale je objavio snimke na kojima se općinski službenici navodno drogiraju na radnome mjestu, među njima je i potpredsjednica Dragana Miletić. Objavljena je snimka kako se drogira u toaletu i u uredu.

Miletić je sve takve tvrdnje odbacila. “To je laž. To izmišljaju ovi iz Srpske liste da bi ugrozili moje ime u općini Leposavić”, komentirala je ranije za Nacionale, prenosi Nova.rs.

Ubrzo nakon objave snimke utvrđeno je da je ona autentična, a Miletić je smijenjena. Tada je kontaktirala Nacionale i izjavila da su je tjerali da na silu konzumira drogu i da su joj prijetili da će joj bombardirati kuću dok bude u njoj. Tu informaciju je navodno proslijedila i tužiteljstvu.

Objavljeno je više snimki u kojima se nalaze drugi općinski djelatnici te jedan kosovski policajac za kojim je Policijski inspektorat Kosova izdao preporuku za njegovu smjenu. I na tim snimkama vide se ljudi koji konzumiraju drogu.

Detalji ovih slučajeva još se istražuju.