Home Vijesti VIDEO Baka na koljenima pozdravlja svog unuka: dirljiv video o oslobađanju Hersona

VIDEO Baka na koljenima pozdravlja svog unuka: dirljiv video o oslobađanju Hersona

by Ante R.

Dirljiv video na kojem starica iz Hersona pozdravlja svog unuka, borca ​​ukrajinskih oružanih snaga, postao je popularan na internetu.

Video su objavili Anatolii Shtefan , pripadnik Oružanih snaga Ukrajine, i Yurii Sobolevskyy , šef Izvršnog ureda regionalnog vijeća Kherson. Gospođa je izašla iz kuće i kleknula kraj otvorene kapije. Čovjek u vojnoj uniformi sa žutom vrpcom na ruci žuri preko ceste do nje. Momak čučne kraj bake, spusti mitraljez na zemlju i zagrli staricu.

 

“U ovom videu jedan od članova našeg tima ulazi u svoj dom u Khersonu, gdje ga susreće vlastita baka”, piše Sobolevskyy. Anatolii Shtefan ove snimke naziva povijesnim:

“Baka na koljenima dočekuje unuka koji je oslobodio Kherson. Bez komentara.” Ukrajinska Pravda. Life je pokušao stupiti u kontakt s Olehom, muškarcem na snimci, ali on i dalje nije u kontaktu.

Dana 11. studenoga 2022. jedinice Oružanih snaga Ukrajine ušle su u Herson . Lokalno stanovništvo izašlo je na ulice i pozdravilo ukrajinske trupe , piše Ukrajinska pravda.

You may also like