Home Svijet VIDEO/ Jeziv prizor: Djevojka od 16 godina teško stradala u padu sa žičare

VIDEO/ Jeziv prizor: Djevojka od 16 godina teško stradala u padu sa žičare

by Ante R.

Djevojka od 16 godina teško je stradala te se nalazi u bolnici nakon što je pala s više od 25 metara visine iz žičare na skijalištu u Kaliforniji. Prilikom pada završila je u sigurnosnoj mreži, no ipak je zadobila ozljede.

Snimka strašnog pada mlade djevojke pokazuje kako 16-godišnjakinja najprije visi, a zatim pada u mrežu koju su razvukli zaštitari uz pomoć skijaša kako bi ublažili pad.

Ljudi na žičari zgrabili su je i držali dok operateri nisu zaustavili lift. Kad je iskliznula iz njihovih ruku, pala je u mrežu, koja je tek djelomično ublažila pad. Prevezena je u bolnicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max (@lunar_rock_maxx)

Odmaralište Stamp Alley Express Resortu na planini Mammoth u priopćenju u subotu navelo je da djevojka nije pravilno sjedila na žičari te je počela kliziti sa stolice, ali je incident izazvao ljutnju među skijašima, koji su operatere žičare optužili za nemar.

“Moj otac i prijatelj vidjeli su djevojku kako klizi i odmah su počeli vikati da se zaustavi žičara, no operateru je trebala gotovo minuta i tada je već bila u visini prosječne trokatnice. Operater je u potpunosti kriv”, rekao je rođak dvojice muškaraca koji su bili na žičari, piše Dnevnik.hr.