Home Sport VIDEO/ Reakcije srpskog komentatora na golove Hrvatske i Italije: Glasovne mogućnosti i emocije pokazao samo prilikom jednog

VIDEO/ Reakcije srpskog komentatora na golove Hrvatske i Italije: Glasovne mogućnosti i emocije pokazao samo prilikom jednog

by Ante R.

Hrvatska je u drami sudačke nadoknade ostala bez pobjede protiv Italije za plasman u osminu finala Europskog prvenstva. Imali smo sve, kao na pladnju, a onda se dogodila 98. minuta i pogodak o kojem će se još dugo pričati.

Takav ishod utakmice je glasno odjeknuo diljem svijeta, iz svakog kutka Europe stižu reakcije, a bilo je zanimljivo vidjeti kako je komentator srpskog RTS-a doživio utakmicu u Leipzigu, piše Dnevnik.hr.

Sve je krenulo u 55. minuti kad su Vatreni izborili kazneni udarac, Luka Modrić je kapetanski preuzeo dužnost izvođenja najstrože kazne, no njegov udarac je obranio Gianluigi Donnarumma.

“Brani Donnarumma, brani Gianluigi Donnarrumma, najbolji golman na svijetu. Po izrazu lica Luke Modrića vidjelo se da ne vjeruje sam sebi”, glasno je uzviknuo srpski komentaror, no samo tridesetak sekundi kasnije hrvatski kapetan se iskupio na najbolji mogući način.

Zabio je pogodak nakon čega je komentator bio nešto tiši i manje rječit. “Modrić je tamo, vodi 1:0 Hrvatska”, kazao je srpski komentator.

No prava je drama uslijedila u 98. minuti dvoboja kad je Mattia Zaccagni zabio pogodak za 1:1, nakon čega je počeo urlati srpski komentator. Ponovo je ime talijanskog strijelca nekoliko puta:

“Kakav pogodak Italije u posljednjim sekundama. Hrvati pred eliminacijom, Italija pred drugom mjestom.”

Reakcija na gol Modrića  OVDJE.

Reakcija na gol talijana  OVDJE.

VREBA LI PLENKOVIĆ PRILIKU Ursule von der Leyen u velikim problemima, neće imati dovoljno glasova jer se liberali raspadaju.