Home Svijet VIDEO/ Šokantni prizor tijekom utakmice osmine finala Eura: Policija otkrila motive Nijemca koji se popeo na vrh stadiona u Dortmundu

VIDEO/ Šokantni prizor tijekom utakmice osmine finala Eura: Policija otkrila motive Nijemca koji se popeo na vrh stadiona u Dortmundu

by Ante R.

Čovjek koji je uspio proći sigurnosne službe i popeti se na konstrukciju stadiona je 21-godišnji Nijemac. Veliki propust napravila je organizacija utakmice Njemačke i Danske u osmini finala Europskog prvenstva, koja je odigrana u Dortmundu.

U jednom trenutku na gornjoj konstrukciji stadiona fotografiran je maskirani muškarac, čije namjere u početku nisu bile poznate, ali je policiji trebalo čak sat vremena da ga uhiti.

Prema dostupnim informacijama, on se na svojevrsni “catwalk” stadiona popeo oko 22 sata i 27 minute, dakle tijekom drugog poluvremena utakmice. Policija prvobitno nije iznosila detalje, no sad su otkrili o kome se radi. Maskirani muškarac zapravo je 21-godišnjak iz Osnabrücka, koji se bavi fotografijom te je upravo zbog toga odlučio popeti se na vrh stadiona.

Mladić je pokušao prakticirati svoj hobi

U svom ruksaku imao je fotoaparat, kojim je planirao napraviti spektakularne fotografije, a policija je potvrdila kako se radi o mladiću koji je to već radio na sličnim lokacijama.

Dakle, nije riječ o nekom ekshibicionistu niti nekome tko je imao plan bilo koga ugroziti. On se zapravo, kao što možete vidjeti na fotografija, popeo na ograđen i relativno siguran dio konstrukcije stadiona, no činjenica je da se to nije smjelo dogoditi. Sve u svemu, Nijemci je do kraja Eura vjerojatno malo više pripaziti na mogućnost sličnih eskapada, posebno jer bi ovakvi slučajevi mogli motivirati nekoga ne toliko nevinih namjera, piše gol.hr.

ISTRAŽIVANJE CROELECTO HDZ ostao prva, SDP druga, DP treća snaga

Hodak: “Miševi iz rupa izašli”. Najnoviji target je Zlatko Dalić. Jugoslaveni i orjunaši su se digli na svoje rahitične noge i traže krv. Smijeniti Dalića!