Home Svijet VIDEO/ Ukrajina napala rafineriju nafte, luku u Sevastopolju i Novorosijsku

VIDEO/ Ukrajina napala rafineriju nafte, luku u Sevastopolju i Novorosijsku

by Ante R.

U velikom ukrajinskom napadu, za kojeg Rusija tvrdi da su u njemu sudjelovale 102 bespilotne letjelice i šest pomorskih dronova, oštećena je rafinerija nafte te luka u Sevastopolju i Novorosijsku. Vlasti su izvijestile o izoliranim nestancima struje, a prekinuta je nastava u osnovnim i srednjim školama te vrtićima.

Vlasti su uspjele obuzdati požar u ruskoj rafineriji nafte Tuapse koji je izbio nakon napada ukrajinske bespilotne letjelice, rekli su dužnosnici regije Krasnodar. Prema preliminarnim informacijama nema ozlijeđenih, dodaju.

Ruska protuzračna obrana i Crnomorska flota uništile su 102 ukrajinske bespilotne letjelice i šest čamaca bez posade tijekom protekle noći, priopćilo je u petak ujutro rusko ministarstvo obrane.

U Sevastopolju je u napadu oštećena trafostanica, rekao je lokalni guverner Mihail Razvožajev na Telegramu. – Bit će izoliranih nestanaka struje, rekao je. – S obzirom na situaciju, donio sam odluku o prekidu nastave u svim školama, ustanovama srednjeg strukovnog obrazovanja i vrtićima, dodao je, prenosi HRT.

You may also like