Home Vijesti Vidović Krišto o užasu na rivi u Splitu: Napadnuta žena je sudjelovala u našoj kampanji

Vidović Krišto o užasu na rivi u Splitu: Napadnuta žena je sudjelovala u našoj kampanji

by Ante R.

Karolina Vidović Krišto, predsjednica stranke Odlučnost i pravednost, objavila je priopćenje u vezi s nemilim događajem u Splitu i medijskim izvještajima koji pokušavaju povezati incident s političkim stavovima stranke Odlučnost i pravednost.

“Osobno i u ime cijele stranke, osuđujem svaki oblik nasilja, bilo fizički ili verbalno te se zalažemo za nultu stopu tolerancije prema korupciji i nultu stopu tolerancije prema svim oblicima nasilja.

Tijekom intenzivnog obilaska svih županija proteklih dana, istaknula bih isključivo pozitivne reakcije građana, zbog čega me ovaj nemili događaj zatekao prilikom posjete sajmu u Gudovcu. Želim naglasiti da je jedna od napadnutih gospođa bila u kontaktu sa mnom te članovima i dijelila materijale naše stranke.

Neposredno nakon napada, uspostavili smo kontakt s njom i pružamo joj punu podršku. Očekujemo da će nadležne institucije provesti temeljitu istragu ovog nemilog događaja u Splitu i osigurati da pravda bude zadovoljena. Hrvatski građani zaslužuju sigurno okruženje i povjerenje u pravosudni sustav.

Međutim, pokušaji nekih medija da povežu ovaj incident s djelovanjem stranke su manipulativni i neosnovani.
Najveći apsurd vidim u načinu izvještavanja ovog nemilog događaja, koji se koristi kako bi se diskreditirala i ocrnila stranka Odlučnost i pravednost, piše uz ostalo u priopćenju.

You may also like