Home Vijesti Zbrinjavanje otpada mu ne ide od ruke, ali ipak ima nešto pozitivno; Tomaševićev as za novi mandat: Nismo imali nijednu korupcijsku aferu

Zbrinjavanje otpada mu ne ide od ruke, ali ipak ima nešto pozitivno; Tomaševićev as za novi mandat: Nismo imali nijednu korupcijsku aferu

by Ante R.

Prošle su tri godine mandata zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Tim povodom održao je konferenciju za novinare na kojoj je istaknuo da nisu imali nijednu korupcijsku aferu te da se za godinu dana namjerava ponovno kandidirati. Naglasio je da su otvorili četiri nova vrtića, da će do kraja godine otvoriti još deset te da su najstarijim građanima omogućili besplatan javni prijevoz. 

Posljednjih dana suočen je s krizom s plinom. Podsjetio je da je na njegov drugi radni dan prethodna uprava Gradske plinare potpisala ugovor bez njegova znanja.

– Prethodna uprava Gradske plinare potpisala je ugovor kojim su se išli kockati i kojim su procijenili da će cijene plina ići dolje, ali su otišle gore i zato je uprava smijenjena. Međutim, ostala je šteta oko 80 milijuna eura. Unatoč tome u ove tri godine Gradska plinara Zagreb držala je glavu gore i nikad nije bila upitna opskrba plinom za građane i poslovne korisnike, rekao je Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik, piše HRT.

You may also like

Verified by MonsterInsights