Home Izdvojeno VIDEO Za Danijela Kotlara, zapovjednika 7. Domobranske pukovnije i delegata na izborima u DP-u nema dileme: Ne pristajem na izborni inženjering i stoga moj glas ide njemu!

VIDEO Za Danijela Kotlara, zapovjednika 7. Domobranske pukovnije i delegata na izborima u DP-u nema dileme: Ne pristajem na izborni inženjering i stoga moj glas ide njemu!

by Ante R.

Danijel Kotlar, zapovjednik 7. Domobranske pukovnije, odnosno 113. (šibenske) brigade, zapovjednik Učilišta Hrvatske kopnene vojske “Fran Krsto Frankopan” u mirnodopskom razdoblju, član Domovinskog pokreta od samog osnivanja obratio se članstvu i poslao poruku pred nadolazeće unutarstranačke izbore.

‘’Trenutno stanje u stranci je jako loše, posebno iz razloga što je nedemokratsko vođenje naše stranke, bezuvjetna suradnja s Hrvatskom demokratskom zajednicom u smislu da smo odustali od svojih predizbornih obećanja i našeg programa zbog kojeg smo dobili glasove preko 200.000 naših članova i simpatizera. Isto tako mi imamo jedan način vođenja autokratskog ponašanja jednog totalitarnog režima. Očekujem da ćemo na ovom izbornom saboru, koji je također donesen iznenada, na kojem se također pokušao provesti jedan izborni inženjering kako bi pobijedio samo jedan čovjek, u ovom slučaju Ivan Penava’’, smatra Kotlar.

“Ja imam većinu, to je jasno i Penavi!”

‘’Moj glas ide Mariju Radiću za mjesto predsjednika Domovinskog pokreta kao i Igoru Peternelu za mjesto zamjenika predsjednika. Od njih očekujem da će Domovinski pokret vratiti u početne postavke i da ćemo nastaviti raditi onako kako to očekuju naši članovi, naši simpatizeri i naši glasači na prošlim izborima!’’, jasan je Kotlar.

Danijel Kotlar, brigadir
Predsjednik Domovinskog pokreta grada Zadra i tajnik DP Zadarske županije

You may also like

Verified by MonsterInsights