Home Izdvojeno NEMIR NA POLJUDU Blagajna prazna, igrači na rasprodaji, kupaca ima i nema, treba isplaćivati plaće, a za sve su krivi Slovaci

NEMIR NA POLJUDU Blagajna prazna, igrači na rasprodaji, kupaca ima i nema, treba isplaćivati plaće, a za sve su krivi Slovaci

by Ante R.

Za sve je kriv Ružomberok, jer da su Gattusove trupe prošle Slovake situacija u blagajni bi bila bolja, a ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige nikada nije bio bliže. Hajduk plaća ceh loše kadrovske politike i zastrašujućih plaća igrača koji su pojedini igrači primali da sjede na klupi.

Na papiru Hajduk nikada nije imao jaču ekipu, ali samo na papiru, a na terenu je to razbijena isfrustrirana ekipa koju vodi očajni prepotentni, umišljeni trener koji živi na lovorikama igračke slave, prima europsku plaću dok se klub bori da preživi i ima za tekuće poslovanje i plaće igračima.

Kraj prijelaznog roka sve je bliže, sat neumoljivo otkucava, a kupci šute i kalkuliraju. Tako Kalinić čeka da se Parma odluči, a pametni Talijani čekaju i cjenkaju se pa bi na koncu od kalkuliranih deset milijuna eura moglo ispasti polovica, ako, a Pukštas igra, što ako se ozlijedi. Kažu Sahiti je trebao u HSV za tri milijuna eura, kako sada stvari stoje neće on nikuda jer pragmatični nijemci za takvog igrača neće dati toliko novaca. Svaka čast Kosovaru, ali teško će netko za njega iskrcati tri milijuna eura.

 Bijes Kohorte na Opus areni, umjesto borbe ta tituli, borba za opstanak u ligi

Ako na Poljudu ne uspiju realizirati ove odlaske blagajna će biti prazna, a moći će se popuniti samo novim kreditima ili pozajmicama. To više nije tajna, uostalom to se moglo iz redaka pročitati u javnom istupu Hajdukova predsjednika Bilića. Kako u Hajduku o svemu, pa i novcima odlučuje UNH, a njihova blagajna je puna, zašto bi Hajduk dizao kredite kad je UNH taj novac zaradila upravo na Hajduku, neka i oni otvore kesu i zavuku ruku u nju.

You may also like

Verified by MonsterInsights