Home Izdvojeno Perišić u Lokomotivi, Rakitić i Gattuso na izlaznim vratima Hajduka

Perišić u Lokomotivi, Rakitić i Gattuso na izlaznim vratima Hajduka

by Ante R.

U nogometnim krugovima poput bombe odjeknula je vijest da bi Perišić kao slobodan igrač mogao pojačati Lokomotivu do novog prijelaznog roka kada bi se pokušao otisnuti na Bliski istok. Ova priča djeluje prilično uvjerljivo kada se zna da je Perišić trenutno bez kluba i da mu treba utakmica u nogama kako bi dosegao pravu formu.

Da je situacija u Hajduku kaotična ili da se ne zna tko pije, a tko plaća čuli smo jučer u obraćanju smijenjenog sportskog direktora Nikole Kalinića, ali sad iz Splita dolaze još katastrofalnije vijesti da klub namjeravaju napustiti Rakitić i trener Gattuso, Rakitić već u zimskom prijelaznom roku, privlači ga povratak u Španjolsku, dok bi klub nezadovoljan stanjem i nikakvim odnosom s predsjednikom kluba Bilićem Gattuso moga napustiti vrlo brzo, moguće već nakon derbija s Dinamom.

Baražna vatra Nikole Kalinića po Nadzornom odboru: Predsjednik je samo njihov pijun

Isto tako se šuška da je jedan od najvećih nezadovoljnika u svlačionici Marko Livaja koji je navodno već u potrazi za novim klubom, s većim ambicijama i manje turbulentnim stanjem u samom klubu. Navodno da Livaji ponuda ne nedostaje.

Foto Gol.hr

You may also like

Verified by MonsterInsights