Home Izdvojeno Bartulica poslao poruku biračima: “Domovinski pokret i ja služimo ovome narodu i želimo mu vratiti dostojanstvo i pobjednički mentalitet.”

Bartulica poslao poruku biračima: “Domovinski pokret i ja služimo ovome narodu i želimo mu vratiti dostojanstvo i pobjednički mentalitet.”

by Ante R.

Zastupnik Domovinskog pokreta Stephen Nikola Bartulica poslao je poruku biračima u kojoj je istaknuo program stranke koji se može najbolje opisati sintagmom – Hrvatska na prvom mjestu, prvenstveno vodeći računa o zaštiti svojih interesa i granice, sa ciljem vraćanja dostojanstva hrvatskom narodu i pobjedničkog mentaliteta.

”Koja je poruka biračima, a pogotovo mladima? Nije svejedno hoćete li izaći na izbore ili ne jer nešto ipak na kraju dana ovisi i o vama. Trebate biti svjesni toga! Post-covid fondovi koji su danas na raspolaganju i troše se u našoj zemlji vraćat će se sve do 2058. godine. To su krediti i razni mehanizmi kojima se EU zadužila u naše ime, a mladi ljudi koji tek sada ulaze na tržište rada će cijeli život vraćati te kredite, dok Plenković sada odlučuje kako će se taj novac trošiti”.

”Što mi nudimo? Sintagma ‘Croatia first’ to najbolje definira – Hrvatska na prvom mjestu! Prvo moramo zaštititi svoj interes i svoju granicu, prije nego što se možemo baviti tuđim granicama. To se često zaboravi u visokoj politici. Stvari funkcioniraju tako da onaj tko ima zlato određuje pravila, a to u EU nismo mi. Stoga moramo biti na razini zadatka i u Bruxellesu pa koji puta reći ‘ne’, jer nije svaki prioritet Europske komisije ujedno i naš”.

”Sad Ursula von der Leyen želi, na isti način kako je nabavljala cjepiva, nabavljati streljivo za Ukrajinu, što može završiti samo loše i novim korupcijskim aferama jer se stare navike ne mijenjaju. Postavlja se temeljno pitanje kome mi ovdje služimo. Hrvatskom narodu, hrvatskim biračima ili nekim drugim interesima?”.

”Domovinski pokret i ja služimo ovome narodu i želimo mu vratiti dostojanstvo i pobjednički mentalitet. Pobijedili smo u nemogućim okolnostima rata pa možemo pobjeđivati i u miru. To je izgubljeno i mi ćemo to vratiti. Zahvaljujem se svojoj obitelji i biračima koji su me izabrali. Služim Bogu, svojoj obitelji i hrvatskome narodu!”., poručio je Bartulica iz Domovinskog pokreta.

You may also like