Home Izdvojeno Jadranka Kosor ima problem sama sa sobom: Profil na platformi X zatrpan porukama koje ona bjesomučno briše

Jadranka Kosor ima problem sama sa sobom: Profil na platformi X zatrpan porukama koje ona bjesomučno briše

by Ante R.

Sjećate li se rečenice “Kuda Ivo tuda i ja”, slagala je, nije otišla skupa sa Ivom Sanaderom iako joj je kampanja za predsjednicu Republike financirana u kešu nepoznatog porijekla, a ona bidna ništa nije znala. Vjerojatno nije ni znala da je za smiješan novaca kupila oteti “srpski” stan, isto kao što je kao Ministrica hrvatskih branitelja otvorila telefonsku liniju da se jave branitelji s problemima, no slušalicu tog telefona nitko nikada nije podigao.

Poznata je i po tome što je ostvarila velebni ulazak Hrvatske u EU dogovorivši se s Pahorom da se odblokira slovenska blokada, ali isto tako po rezultatu ostvarenim na parlamentarnim izborima. Bio je to najgori rezultat u povijesti HDZ–a. Treba li napomenuti da je zahvaljujući Šeksu u Luki Bebiću došla na čelo stranke aklamacijom i šalabahterima, a da je na sljedećim unutarstranačkim izborima doživjela debakl zajedno s svojim “dečkom” Andrejom Plenkovićem od Tomislava Karamarka. Jadranka Kosor bila je kriva osoba u krivoj stranci u krivo vrijeme. Njeno najveće dostignuće je bilo kad je naučila praviti krumpir salatu.

Bivša premijerka u ponedjeljak se preko X-a sukobila s Vučemilović za koju tvrdi da ne bi četiri godine bila u oporbi te da je podržala Plenkovića za protiv kojeg je bila cijelo vrijeme te da je time izgubila sram i obraz.

Mario Radić otkrio dogovor s Plenkovićem: U Kninu za obljetnicu VRO Oluja Thompson, Na Bleiburškom polju komemoracija, a Zlatko Hasanbegović ulazi u izvršnu vlast

Vesna joj nije ostala dužna te ju je na Facebooku nazvala “dežurnom internetskom alapačom” i optužila ju je kako nijedne izbore nije dobila na svoje ima već je uvijek bila “postavljana na funkcije, radi frizure”.

“Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: Kud Ivo (Sanader), tud i ja”, napisala joj je Vesna Vučemilović u ponedjeljak.

Vesna Vučemilović poslala poruku Grmojinom malom od palube: Sav novac koji će se isplaćivati na ime mog mandata nije malen, a ostaje Suverenistima. Želim im svako dobro

Slušaniji je od Taylor Swift, svi nas guglaju, a Skandinavci masovno bukiraju Jadran: Ovo je efekt Lasagne

You may also like

Verified by MonsterInsights