Home Izdvojeno Kakav šok za Waltera i SDP. Netko je zakupio sve domene SDP-u za digitalnu kampanju

Kakav šok za Waltera i SDP. Netko je zakupio sve domene SDP-u za digitalnu kampanju

by Ante R.

Jedan korisnik Interneta preduhitrio je predsjednika Zorana Milanovića, Peđu Grbina i njihov cijeli PR i marketinški odjel kada je zakupio sve domene s nazivom “Rijekepravde” i “Rijeke-pravde”.

“Je*iga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima”, napisala je jedna osoba na stranici ‘rijekepravde.com’, na kojoj je objavio jedan banner s natpisom “Kupi me” i imenima “Peđa” i “Andrej” koja izmjenjuju poziciju.

“Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali očekujte da ću se u tom slučaju prodati, a da neće ni pročitati rezultate izlaznih do kraja. Kao da sam manjinac, hahahahaha”, pisalo je pri čemu bili ostavljeni podatci za stupanje u razgovor. “Kontakt na rijekepravde1@gmail.com”, napisao je.

Usput je objavio i popis domena koje je zakupio, a one uključuju RijekePravde.hr, RijekePravde.com.hr, Rijeke-Pravde.hr, Rijeke-Pravde.com te Rijeke-Pravde.com.hr. Kako će reagirati iz ureda predsjednika, ali iz HDZ-a koji su potencijalno mislili iskoristiti ove domene za šale na Milanovićev račun, još će se otkriti, piše Dnevno.

Prepucavanjima nema kraja
Podsjetimo, u četvrtak su se nastavila prepucavanja na društvenim mrežama između ministra Olega Butkovića i predsjednika Zorana Milanovića o tome tko je od njih dvojice bliži predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i čiji se članovi obitelji bave sumnjivijim poslovima.

U najnovijem nastavku Facebooku prepucavanja, Butković je objavio sliku helikoptera uz mini kviz. “Što mislite? Tko se vozi u helikopteru?”, upitao je i ponudio dva odgovora, Dodik na Hvar ili Milanović u Rijeku (pravde). Butković se ovdje referirao na Milanovićevo korištenje državnog helikoptera u privatne svrhe.

Otkrivamo s kojim ljudima Milanović želi sastaviti novu vladu: Nova snaga stari kadrovi
“Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Aleksandra Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića. “Ne srljaj ko gusak u Laktaše!”, napisao je Butković.

You may also like