Home Izdvojeno Mario Radić: Neće HDZ određivati tko će u ime Domovinskog pokreta biti glavni koordinator!

Mario Radić: Neće HDZ određivati tko će u ime Domovinskog pokreta biti glavni koordinator!

by Ante R.

“Mogu poručiti svima da nas nitko neće uspjeti posvađati”, kaže Mario Radić

– Neće HDZ određivati tko će u ime Domovinskog pokreta biti glavni koordinator i tko će voditi pregovore na sastancima vladajuće koalicije. Kraljevstvo kraljevstvu ne propisuje zakone! Jasno je da bi HDZ volio da ja ne budem glavni pregovarač DP-a s obzirom na to da imam puno pregovaračkog iskustva i vještina.

Ali ništa od tog pokušaja, kao što sam već i ranije to najavio, ja ću voditi razgovore s našim koalicijskim partnerima”, rekao je za Jutarnji list zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, komentirajući napise 24 sata koji su – pozivajući se na izvore iz HDZ-a, ali i iz Domovinskog pokreta – objavili informacije koje upućuju na zaključak o raskolu u vrhu DP-a.

Točnije, o sukobu predsjednika Ivana Penave sa svojim zamjenikom Mariom Radićem iz kojega je, kako pišu 24 sata, Penava izašao kao pobjednik.
U 24 sata su prvo citirali izvor iz HDZ-a koji im je rekao kako Radić neće biti koordinator Domovinskog pokreta na sastancima s HDZ-om, a potom su, citirali “izvor iz vrha DP-a” koji im je rekao da nije bilo ni planirano da Radić bude koordinator i da će taj posao obavljati predsjednik stranke Ivan Penava.

VIDEO-IZJAVA KOJA ĆE ODJEKNUTI Dalić: “Hajduk će uvijek biti treći

“Naravno da bi HDZ-u to odgovaralo, ali moram reći kako te informacije nisu točne i da one nisu došle ni od mene ni kolege Penave. Na koncu mogu poručiti svima da nas nitko neće uspjeti posvađati”, rekao je Jutarnjem zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić.

Sudačko vijeće Visokog kaznenog suda odbacilo pritužbe protiv Turudića