Home Izdvojeno Mladi jastreb o reklamiranju Cecinog koncerta u Zagrebu putem plakata: Ovo je za MUP i DORH, vrijeđa osjećaje građana Zagreba

Mladi jastreb o reklamiranju Cecinog koncerta u Zagrebu putem plakata: Ovo je za MUP i DORH, vrijeđa osjećaje građana Zagreba

by Ante R.

Bura oko plakata na kojima je srbijanska pevaljka i supruga ratnog zločinca Arkana, a reklamira se njen koncert u Mariboru. Portal Dnevno došao je do novih saznanja vezanih za plakatiranje pa tako pišu:

“Reklamni panoi na kojima se nalaze sporne reklame nisu u vlasništvu Zagreb plakata. Prema našim saznanjima, reklame se nalaze na ilegalnim plakatima, a koji zbog svoje pozicije na javnoj površini ne mogu biti u skladu s propisima”, tvrde u svom odgovoru.

Da su površine sa spornim plakatima ilegalne, otkriva Dnevno.hr i njihov dobro upućen izvor koji tvrdi da je za njih odgovoran Europlakat. No, kako bilo da bilo, reklamiranje pjevačice čiji je suprug po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za sobom ostavljao krvavi trag i koji je ubijen prije nego što je odgovarao za zločine nad civilima, izuzetno je loše “sjelo” gotovo svim Hrvatima.

Screenshot N1

Osobito je burna reakcija bivšeg ratnog zapovjednika obrane Vukovara Branka Borkovića, poznatijeg kao Mladi jastreb koji kaže:
“Za ovo svakako netko treba odgovarati. Ovdje su jasni elementi kaznenih djela, pa i prije nego što su uzrujani ljudi počeli trgati plakate, državna tijela poput MUP-a i DORH-a su trebala napraviti izvide, vidjeti tko je postavljao plakate i na čije površine.”, uzrujano nam kaže vukovarski heroj.

U šoldima (ni)je sve? Tko je uzeo novac za Cecine plakate?

On je ljut i iznimno ogorčen: “Javnost je izuzetno uznemirena ovim činom, ali kako ne bi bila? Po ovome što smo vidjeli, ispada da svatko tko plati – može reklamirati što god hoće, pa makar to bila pedofilija! Ovdje je riječ o potpunom bezakonju, pa stoga nije ni čudno da su građani uzeli stvar u svoje ruke i napravili s plakatima ono što je trebala policija.”

You may also like