Home Izdvojeno NEKI SU NA APARATIMA Turudić krenuo žestoko, nema skrivanja, za svoju prvu zamjenicu izabrao ženu koja je htjela strpati Josipa Boljkovca iza rešetaka, a neke je spasila sudbina!

NEKI SU NA APARATIMA Turudić krenuo žestoko, nema skrivanja, za svoju prvu zamjenicu izabrao ženu koja je htjela strpati Josipa Boljkovca iza rešetaka, a neke je spasila sudbina!

by Ante R.

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić, nakon što je stupio na dužnost, povukao je svoj prvi potez. Kako je objavilo Državno odvjetništvo, Turudić je svojom prvom zamjenicom imenovao Gordanu Križanić.

“Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Ivan Turudić donio je odluku kojom je odredio Gordanu Križanić, zamjenicu Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske, za obavljanje poslova prvog zamjenika Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske. Gordana Križanić dosadašnja je voditeljica Odsjeka za unutarnji nadzor u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske”, priopćili su iz DORH-a.

Dosadašnja prva zamjenica glavnog državnog odvjetnika, Ksenija Pavić, bit će preraspoređena na drugo radno mjesto. “Dosadašnja prva zamjenica Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Ksenija Pavić nastavlja rad u Kaznenom odjelu Državnog odvjetništva Republike Hrvatske”, izvijestili su iz DORH-a.

Marginaliziranje heroja Domovinskog rata, praksa ili izuzetak, Mladi jastreb kao primjer marginalizacije

Inače, Gordana Križanić je javnosti poznata kao tužiteljica u procesu protiv Josipa Boljkovca, prvog hrvatskog ministra unutarnjih poslova, koji je optužen da je kao šef karlovačke OZNA-e naredio uhićenja i likvidacije 21 civila u Dugoj Resi u svibnju i lipnju 1945. godina. Nakon što je Boljkovac nepravomoćno oslobođen u svibnju 2014. godine, ona je najavila žalbu na tu odluku. Suđenje Boljkovcu nije nastavljeno, jer je on preminuo u listopadu te godine, javlja Dnevno.hr.

Heroja, ratnog zapovjednika obrane Vukovara Branka Borkovića Mladog jastreba pokušali poniziti na proslavi Dana HV-a on se izderao na sve: ‘Sram vas bilo, nećete me ovako ponižavati‘

Radić o raskolu u DP-u: “To vi gledate izvana, mi iznutra to ne vidimo tako. Nismo mi stranka pingvina i papagaja”

You may also like

Verified by MonsterInsights