Home Izdvojeno Nikola Grmoja dokazao da Pavliček funkcionira na njegov daljinski upravljač, no ne i svi članovi stranke….

Nikola Grmoja dokazao da Pavliček funkcionira na njegov daljinski upravljač, no ne i svi članovi stranke….

by Ante R.

Mostov Nikola Grmoja pozdravio je odluku Predsjedništva Hrvatskih suverenista, Mostovih koalicijskih partnera, kojom su odbili koaliciju s HDZ-om i nazvali je izdajom birača.

“Ovom odlukom su potvrdili da ja naša koalicija jedina autentična i vjerodostojna snaga od centra na desno kao i da nakon izbora radimo i provodimo ono što smo govorili u kampanji. Bravo, Suverenisti! Pokazali ste da nisu svi na prodaju”, poručio je Grmoja u objavi na Facebooku.

Podsjećamo na odluku Hrvatskih suverenista nakon što su održali sjednicu Predsjedništva stranke na temu formiranja saborske većine nakon parlamentarnih izbora. Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček poručio je: Naš obraz nije na prodaju. Naš stav je jasan. Ne možemo podržati većinu s HDZ-om jer bismo izdali birače.”

”Ni opcija novih izbora nije isključena, nemamo problem s time. Mislim da sada treba prepusti HDZ-u i DP-u da vidimo hoće li stvoriti većinu s manjinama ili bez njih, to je na njima”, rekao je Pavliček i dodao: Nikad u životu nismo bili žetoni niti ćemo to ikad biti”, rekao je i dodao da zastupnici Suverenista neće podržati Gordana Jandrokovića za predsjednika Hrvatskog sabora.

Srbin, hrvatski branitelj Peđa Mišić poručio Pupovcu: Prestani trovati ovu napaćenu zemlju. Predstavnik Srba u RH nisi i nećeš biti

Što se tiče kombinacija sa SDP-om, rekao je da ta tema nije bila na dnevnom redu Predsjedništva, a nitko s Iblerova trga još ih nije ni zvao na službeni sastanak.

Danas je dan D za Hrvatske suvereniste, ili će se raskoliti ili prikloniti Anušićevoj struji

Napominjemo da na sastanku nije bila ponovo izabrana saborska zastupnica iz redova Hrvatskih suverenista koja je u Sabor ušla preferencijalnim glasovima iako je bila druga na listi koalicije Most-Suverenisti iza kandidata Mosta. Kako je već pisao Hrvatski glasnik, Vesna Vučemilović ne podržava odluku predsjedništva stanke i vjerojatno će se pridružiti saborskoj većini i vladi HDZ-a i Domovinskog pokreta.

Evo što je sinoć nakon predsjedništva napisala Vesna Vučemolović na društvenoj mreži:

Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača. Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo. Laku noć!

“Crna Dalija” obrušila se u Pupovčevim Novostima na branitelje i Franju Tuđmana: “To su metastaze karcinoma”

Srbin, hrvatski branitelj Peđa Mišić poručio Pupovcu: Prestani trovati ovu napaćenu zemlju. Predstavnik Srba u RH nisi i nećeš biti