Home Izdvojeno Obožavatelji Eurosonga zaprijetili bojkotom: ‘Hrvatska je pokradena, ovo je tipična parada nakaza’

Obožavatelji Eurosonga zaprijetili bojkotom: ‘Hrvatska je pokradena, ovo je tipična parada nakaza’

by Ante R.

Mnogo je reakcija gledatelja na ovaj rezultat i to većinom negativnih. Obožavatelji Eurosonga su bijesni zahtijevaju da se glasovi “stručnih žirija” ukinu jer nisu pravedni.

“Točno namješteno glasovima žirija. Bravo, Marko i ekipa! Eurosong treba otkantati”, piše jedna korisnica X-a. Druga dodaje kako ovo ništa nije čudno te da je ovo natjecanje odavno propalo. Brojni su rekli kako više nikada neće gledati Eurosong. “Nisam gledala ovo natjecanje 10 godina i sada sam se samo sjetila zašto”, napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

Očito moraš biti dvospolac da bi pobjedio!
Muško/žensko, žensko/muško! “Ovo”, “ono” itd
Sve sam rekla ????????‍♀️
Neki novi svijet ????????
Zgadio mi se Eurosong od količpederčitrasvestitatitatita, nedefiniranih spolova, sotonjara i ostalih gamadi.

‘Hrvatska je pokradena’
Neki su komentirali i hrvatskog voditelja Duška Ćurlića za kojeg kažu da je tužan samo zato što mu se neće ostvariti san da 2025. godine bude voditelj Eurosonga u Zagrebu.

“Žiri odlučio drugu godinu za redom, pokrali su Hrvatsku”, smatraju brojni korisnici. “Srećom je bila odlična košarka za gledanje koja me spasila da vidim onu sramotu od glazbenog natjecanja zvanog Eurosong”, napisao je jedan korisnik iz Srbije.

Poznati psihijatar: Za pobjedu na Eurosongu potrebno je biti binaran, nositi suknjicu i tajice, biti zvijezda u galaksiji “drugih”. Drugačiji od njih ne prolaze

Brojni su naglasili kako Eurosong nije natjecanje talenata već platforma za LBGTQ+ zajednicu i svjetske ratove. “Opće je poznato je da je Eurosong parada nakaza, devijacije i homoseksualaca. Najmanje je bitna pjesma, a najviše seksualna orijentacija i geopolitika. Bonus bodovi ako isfuraju nešto novo, recimo depresiarahnidoseksualacalac – vodiš ljubav s paucima”, napisala je jedna korisnica, prenosi Direktno.

ZAKULISNE IGRE LOBIJA Fanovi širom svijeta u nevjerici, društvene mreže gore ‘Lasagna, naš si pobjednik, Hrvatska je opljačkana!‘

Eurosong zabranio komentare na društvenim mrežama zbog bijesa obožavatelja: ‘Hrvatska je pokradena’

You may also like