Home Izdvojeno POKAZALI ZAJEDNIŠTVO Dribling Pupovca i ostalih manjinaca uz pomoć Grmojinog podmetanja kukavičjeg jajeta neće proći

POKAZALI ZAJEDNIŠTVO Dribling Pupovca i ostalih manjinaca uz pomoć Grmojinog podmetanja kukavičjeg jajeta neće proći

by Ante R.

Objavljivanjem zajedničke fotografije ispred križa u Vukovaru, Mario Radić, Ivan Penava, Josip Dabro i Damir Barna uz poruku:

“Čvrsto kao stijena i dalje stojimo na našim pregovaračkim pozicijama: SDSS ne može biti dio vlasti. Od načela se ne odustaje. Što se tiče medijskih napisa o nekakvim podjelama u Domovinskom pokretu: moramo iskreno reći da jedino naše supruge „zazivaju podjele“ jer nas četvorice danima nema kući” , pokazali su da spinovi i dezinformacije pojedinim lijevo liberalnih medija, a sve u cilju izazivaju podjele u Domovinskom pokretu nemaju nikakvog pokrića i najobičniji su fake news.

Kako Hrvatski glasnik saznaje, Domovinski pokret neće nasjesti na podvalu manjinaca predvođenih Miloradom Pupovcem da daju podršku Gordanu Jandrokoviću kao predsjedniku hrvatskog Sabora, ako do tog datuma ne formiraju većinu s HDZ-om i potpišu koalicijski sporazum.

DP