Home Izdvojeno POVRATAK HASANBEGOVIĆA? Domovinski pokret želi ministarstva demografije, energetike, poljoprivrede i kulture

POVRATAK HASANBEGOVIĆA? Domovinski pokret želi ministarstva demografije, energetike, poljoprivrede i kulture

by Ante R.
Zlatko Hasanbegović

Demografija, energetika, poljoprivreda i kultura, četiri su resora za koja je DP ozbiljni zainteresiran preuzeti ih pod svoje okrilje u novoj Vladi RH, rekao je izvor iz DP-a za Jutarnji.

O tome će se tek sada početi ozbiljno pregovarati s HDZ-om, nakon što je postalo izvjesno da će se relativni pobjednik izbora odreći SDSS-a i ispuniti jedini preduvjet kojeg je pred njih postavio DP da bi uopće počeli pregovarati o programskim detaljima, odnosno podjeli resora, piše Jutarnji.

Podsjećamo da je Hasanbegović za medije i NGO Babaroga i sau ne tako davno u bliskoj prošlosti nosili su mrtvački kovčeg pod izlikom grobara hrvatske kulture, a danas na spomen njegovog imena kao potencijalnog ministra kulture kolutaju očima i zazivaju Svevišnjeg da ih spasi od zla i tame koja bi se nadvila nad njihov lagodni život.

Ime Zlatka Hasanbegovića počelo se spominjati kao potencijalnog starog novog ministra kulture i medija, istog onog trenutka kad je bilo vidljivo da će Domovinski pokret biti nezaobilazni čimbenik vlasti i da će u svoj porfej ministarstava tražiti i ministarstvo kulture, I opet su se uzjogunili, uspjenili zamračenog vida i krvavih očiju povampirili oni isti koji su do sada sisali novac hrvatskih građana. Uzjogunili su se najviše kvazi kulturni stvaratelji, oni koji su stvarali filmske uratke koje ne pogleda ni njihova uža rodbina znajući o kojoj kvaliteti sadržaja se radi, autori iz susjedstva koji u duhu bratske ljubavi isto žele oteti novac Hrvatima, da bi mogli biti sudionici kulturno, gastronomskih natjecanja u žderanju vruće janjetine i ispijanju hladnih butelja vrhunskih vina.

Babaroga, onaj čije ime se ne spominje utjeralo strah u kosti medijima i NGO sisateljima državnog proračuna

Nesumnjivo je da bi Zlatko Hasanbegović da postane novi, stari ministar to razriješio onako kako on to radi, zakonom, jer direktive EU ne zabranjuju državama članicama da to urede u skladu sa svojom medijskom regulativom. Hasanbegović bi samo napravio reda na medijskoj sceni u Hrvatskoj, isti uvjeti za sve, svi na tržište i to zakonom regulirano. Eto zato je Zlatko Hasanbegović Babaroga i istinski lijek za sisače novca hrvatskih poreznih obveznika.

Hodak: Hrvatska je puna rigidnih desničara. Sad su pobijedili i na izborima kroz Domovinski pokret i ucjenjuju oko sastavljanje vlade

You may also like