Home Izdvojeno Pupovac: “O tome tko će biti član vlade ili neće biti odlučujemo mi”

Pupovac: “O tome tko će biti član vlade ili neće biti odlučujemo mi”

by Ante R.
Milorad Pupovac

Oglasio se predsjednik SDSS- a Milorad Pupovac o sastavljanju nove saborske većine i Vlade.

“Prvo u našem rasporedu je razgovor u klubu zastupnika nacionalnih manjina. I dalje smo jedinstveni i ostat ćemo jedinstveni neovisno o tome kakva naša odluka bila i kakva se ona izvana činila”, kazao je SDSS-ov Milorad Pupovac, koji je prisustvovao komemoraciji 525 nevinih civilnih žrtava ustaškog zločina koji se dogodio na današnji dan prije 83 godine u Veljunu.

“Razgovarao sam s premijerom i nisam stekao dojam da se radi o odricanju premijera prema manjinama ili odnosu manjinskih predstavnika prema premijeru”, kazao je i dodao da će konačan stav iznijeti nakon sastanka. “Čeka nas odluka, koja neće biti laka, ali bit ćemo jedinstveni”, istaknuo je te opetovao da neće dopustiti ponižavanje i raspirivanje političke mržnje.

“Mislim da će nakon ovoga mnogi staviti prst na čelo i pitati se – gdje mi je bila pamet. Još nije kasno. U jednom trenutku je izgledalo kao da smo ostali bez političke pameti. Sad se suočavamo s posljedicama. Čeka nas ozbiljan posao, da ne kažem ozbiljna borba, oko zajedničkih vrijednost, a riječ izdaja ne spada u te vrijednosti”, dodao je.

Babaroga, onaj čije ime se ne spominje utjeralo strah u kosti medijima i NGO sisateljima državnog proračuna

“O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi – SDSS. Riječ o tome ćemo reći kad dođe vrijeme, a neće se dugo čekati na to. Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj. SDSS nije meta niti Pedro hrvatskog političkog života. To treba znati, Nismo od jučer i nismo ništa manje važni za ovu zemlju”, poručio je Pupovac, prenosi Dnevnik.hr.

Oglasio se Pupovac: “Nećemo dopustiti ponižavanje SDSS-a koja je predstavnik srpskog naroda u RH.”

You may also like