Home Izdvojeno Pupovac prozvao Oluju terorističkom akcijom! Reagirao Ćipe Mlinarić i pozvao birače HDZ-a: “Imajte to na umu kada u narednom periodu budete išli na izbore.”

Pupovac prozvao Oluju terorističkom akcijom! Reagirao Ćipe Mlinarić i pozvao birače HDZ-a: “Imajte to na umu kada u narednom periodu budete išli na izbore.”

by Ante R.
Ćipe Pupi

Pupovac prozvao Oluju terorističkom akcijom! Reagirao Ćipe Mlinarić i pozvao birače HDZ-a: “Imajte to na umu kada u narednom periodu budete išli na izbore.”

Mlinarić je na početku objavio kako je Pupovac službeno objavio da je “Oluja teroristička akcija” i to u programskim ciljevima svoje stranke. Pupovca naziva najvjerniji koalicijskim partnerom HDZ-a.

“Posebno u oči upada treća točka koja glasi: ‘zaštita privatnog vlasništva, povrat imovine vlasnicima, obnova porušenih kuća i naknada štete uzrokovane terorističkim aktima’. Ovom prilikom pitao bih Andreja Plenkovića kada je to u Hrvatskoj posljednji put bio teroristički napad?”, pita zastupnik Domovinskog pokreta.

Nije to sve što je imao pitati. “Ne misli valjda Pupovac kako je Oluja bila teroristička akcija? Nažalost, misli. Potvrđeno je sve ono što smo do sada govorili o prirodi ove vlasti. HDZ milijunima eura hrvatskih poreznih obveznika financira projekte stranke koja Oluju naziva terorističkom akcijom”, tvrdi Ćipe.

Na kraju se obratio kolegama braniteljima. “Imajte to na umu kada u narednom periodu budete išli na izbore. Obraćam se i vama glasači HDZ-a koji još uvijek mislite kako glasajući za HDZ glasate za stranku koja baštini ideju Franje Tuđmana”, dodaje.

Tvrdi kako svi oni koji glasaju za HDZ stvaraju preduvjete da “Milorad Pupovac nastavi pronositi ideju o Oluji kao genocidnoj i terorističkoj akciji”. “Trgnite se”, zaključio je.

You may also like