Home Izdvojeno VIDEO Radić: Milanović je raspisao izbore na Dan oboljelih od hemofilije, a mi ćemo tog dana uvesti zdrav krvotok u Hrvatsku!

VIDEO Radić: Milanović je raspisao izbore na Dan oboljelih od hemofilije, a mi ćemo tog dana uvesti zdrav krvotok u Hrvatsku!

by Ante R.

Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta komentirao je objavu predsjednika Milanovića o održavanju parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj.

”Upravo smo saznali da će se izbori održati u srijedu, 17. travnja 2024., po prvi put u povijesti moderne Hrvatske, a vjerojatno i šire. Imali smo izbore u ponedjeljak 3. siječnja 2000. godine, ali Milanović k’o Milanović mora biti potpuno originalan. Mislim da je to napravio jer možemo vidjeti velike pomutnje na lijevoj strani te im ovako pomaže da se što prije okupe i da se ne raspadnu”, poručio je Radić te zaključio:

”Ujedno, to je dan Oboljelih od hemofilije, a mi ćemo tog dana uvesti zdrav krvotok u Hrvatsku! Dragi građani, izađite na izbore i pokažite da Hrvatska može zdravo disati i da ima nova zdrava krv u Hrvatskoj!”

You may also like