Home Izdvojeno Real ne želi Modrića: Odbili ga iz dva razloga i pripremaju oproštaj, a u redu za nastavak karijere čekaju velikani, među njima i Dinamo

Real ne želi Modrića: Odbili ga iz dva razloga i pripremaju oproštaj, a u redu za nastavak karijere čekaju velikani, među njima i Dinamo

by Ante R.
Luka Modrić

Nogometaši Real Madrida već su osvojili i proslavili naslov prvaka Španjolske pa će posljednje dvije prvenstvene domaće utakmice iskoristiti za emotivne oproštaje, javljaju španjolski mediji prenoseći kako će vodstvo Kraljevskog kluba dati Luki Modriću i Nachu “prigodne oproštaje“ koje zaslužuju.

Iako su se pojavile informacije kako je Modrić pristao na drastično smanjenje plaće samo kako bi ostao u Madridu i završio karijeru u bijelom dresu, klub je navodno odlučio kako želi ići u drugom smjeru i dati mjesta mladima.

Španjolski mediji pozivajući se na izvore bliske klubu tvrde kako je navijači Reala s gotovom sigurnošću gledaju posljednje kadrove Luke u bijelom dresu. Ako ne dođe do radikalnih promjena, na koncu sezone po isteku ugovora trebao bi se poslije 12 godina oprostiti od Madrida. Odlučeno je kako mu Real neće nuditi novi ugovor po isteku postojećeg 30. lipnja, saznaje Relevo, a tu će odluku u sljedećih nekoliko tjedana provesti u djelo te će se oprostiti od klupske legende s počastima koje zaslužuje.

To nije u skladu s Lukinom željom, ali je pjesma za uši navijača Dinama. Modrić naime želi nastaviti i produljio bi na Bernabeu na još godinu dana, otkrio je navodno u krugu svojih bliskih ljudi, Relevo dodaje kako je spreman potpisati za znatno manja primanja, ali ni to neće uvjeriti Real na promjenu odluke.

Na nedavnoj proslavi naslova u La Ligi navijači su mu skandirali „Luka, ostani!“ Međutim, on nije želio javno komentirati svoju odluku i nada se „samo povratku na Cibeles“ 2. lipnja, dan poslije finala Lige prvaka na još jednu feštu s navijačima.

Iako navijače žele još godinu dana Modrićeve magije, šefovi su odlučili suprotno i spremni su zaključiti tu eru kako bi napravili mjesto budućnosti u koju su već uložili, konkretno dali više prilike Ardi Guleru kojeg vide kao projiciranog nasljednika hrvatske desetke. Lukino drastično rezanje plaće neće biti dovoljno jer je Realu potreban svaki euro zbog Salary Capa u La Ligi, jer će njihov budžet dogodine prilično opteretiti dolazak Kyliana Mbappea, a ono što ostane, radije će potrošiti na mlade igrače nego veterane, tvrde Španjolci.

Ivica Dačić, najveći Srbin među Srbima ipak nije Srbin, porijeklo bi mu moglo biti iz najvećeg hrvatskog mjesta na Kosovu

U svakom slučaju oproštaj će biti odrađen kako treba za igrača Lukinog kalibra i poslije 12 godina navijači će se moći dostojno oprostiti od svog miljenika poslije 12 godina i preko 500 utakmica. Španjolci pišu kako mu spremaju veličanstven oproštaj, počevši od utakmice protiv Alavesa pa sve do dana D koji bi trebao biti 25. svibnja protiv Betisa. Bit će to prilika da se navijači oproste od Nacha i njega jer ih očekuje bolan rastanak, piše Gol.hr.

Jadranka Kosor ima problem sama sa sobom: Profil na platformi X zatrpan porukama koje ona bjesomučno briše

DP: “Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što!”

 

You may also like