Home Izdvojeno Sabor odbio oporbeni prijedlog da se raspusti. Na izbore kad Plenković odluči

Sabor odbio oporbeni prijedlog da se raspusti. Na izbore kad Plenković odluči

by Ante R.

Hrvatski sabor u srijedu je, većinom glasova , odbio SDP-ov, odnosno oporbeni prijedlog da se raspusti i da se odmah raspišu izbori za novi, 11. saborski saziv, a onda je nastao show u hrvatskom svetom domu.

Samozvani lider oporbe najavio nove prosvjete pa ispalio:

“Gospodo iz HDZ-a, vi ste najobičnije kukavice. Da niste, raspustili biste Sabor. Vašeg lopovluka je dosta i s ovog mjesta najavljujem da će se prosvjedi nastaviti. I to 23.3., ali ne samo u Zagrebu nego u cijeloj zemlji. Građanima je dosta vašeg lopovluka i korupcije.”

U raspravu se žestoko uključio i budući šef MUP-a – “Plenkovića zanima samo briselska karijera i zaštita vlastite kože. Ni koža hrvatskih građana ni hrvatski identitet, sve što je sveto provukli ste kroz blato”, rekao je Grmoja.

Nakon Grmoje se za repliku javio Hrvoje Zekanović pa dobio opomenu. – “Hrvatski birači jedva čekaju da dođu izbore i biraju Most. Samo vi se bojite Mosta u Vladi, ostali jedva čekaju. Neki će kad dođe taj dan oblačiti tople pidžame”, odgovorio je Grmoja.

Ponovno se javio Zekanović, a nakon njega i Miro Bulj, koji spočitava HDZ-u Milorada Pupovca. Pritom ga je nazvao četnikom početnikom. Ante Deur (HDZ) nakon toga rekao je Bulju da će uskoro pasti zbog korupcije “pa time prekinuti svoje političko početništvo”.

 

You may also like