Home Sport Procurile nove snimke iz VAR sobe, sad s derbija na Maksimiru

Procurile nove snimke iz VAR sobe, sad s derbija na Maksimiru

by Ante R.

Ne stišava se bura oko snimki iz VAR sobe, a sad su se pojavile i nove. Sporne snimke iz VAR sobe procurile su sa susreta Hajduka i Varaždina, a sad su stigle nove, s derbija Dinama i Rijeke na Maksimiru.

Plavi su slavili pogotkom Frana Brodića u posljednjoj sekundi susreta s bijele točke, ali iz riječkog kuta najspornija je bila situacija iz 26. minute kada je Franjo Ivanović srušen u trku između vratara Nevistića i stopera Maximea Bernauera. Sudac Dario Bel je označio prekršaj na rubu šesnaesterca i pokazao Nevistiću javnu opomenu, ali onda se uključio VAR i konstatirao da uopće nije bilo prekršaja i poništio žuti karton Slavoncu na vratima Dinama.

”Ti si me zvao za dokso. Dokso nije, guranje u leđa nije”, govori VAR sudac Igor Pajač. U sudačkom žargonu, doksa označava izglednu situaciju, pišu Sportske novosti.

Potom se u razgovor uključuje Bel i govori: -”Ja te zovem za dokso, ja te zovem za dokso, a ti vidi, po meni to nije prekršaj ako me pitaš.”
Nakon toga se snimka prekida, te je naknadno montirano još nekoliko sekundi: – ”Gledaj, gledaj još”, riječi su kojima završava snimka.
Pogledajte snimku ovdje.

You may also like