Home Izdvojeno Srpska televizija prekinula prijenos prije nastupa Baby Lasagne. Evo što njihovi mediji pišu o nastupu Baby Lasagne

Srpska televizija prekinula prijenos prije nastupa Baby Lasagne. Evo što njihovi mediji pišu o nastupu Baby Lasagne

by Ante R.

Srpska televizija RTS 1 naglo je prekinula emitiranje Eurosonga neposredno prije nastupa Baby Lasagne. RTS 1 je, kako je najavljeno, prekinuo prijenos i prebacio ga na RTS 2.

“Za 35 minuta prekidamo emitiranje Eurovizije i uključujemo se s aerodroma Nikola Tesla da bismo dočekali predsjednika Narodne Republike Kine, Xi Jinpinga”, objavljeno je na početku programa.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, nisu svi imali razumijevanja za ovu odluku. “Srbi su najjači narod na svijetu, prekinuli su prijenos Eurovizije jer Winnie Pooh dolazi i to točno su ga prekinuli kad Lazanja nastupa”, napisao je jedan korisnik platforme X.
Inače, Winnie Pooh je nadimak kojim se ismijava Xija, prenosi Dnevnik.hr.

Srpski mediji raspisali su se o nastupu Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga, a evo koliko su ga nahvalili.

O nastupu Baby Lasagne na Eurosongu raspisali su se i mediji u susjednoj nam Srbiji koji pišu da je podigao na noge cijelu Arenu u Malmöu koja je plesala s njim. Srpski Blic tako piše da je energični nastup zapalio publiku i da je Baby Lasagna dao sve od sebe da opravda titulu najvećeg favorita na ovogodišnjem natjecanju.

“Baby Lasagna prava energetska bomba na sceni, svaka čast susjedi”, “Maneskin bi obožavao Baby Lasagnu”, “Napravio je vrh atmosferu”, bili su samo neki od komentara na mrežama, a koje je prenio Kurir, koji uz to piše i “cijela Arena u Malmöu skakala uz Baby Lasagnu: Predstavnik Hrvatske važi za favorita, a pohvale za njega ne prestaju pljuštati”.

Baby Lasagna nastupio je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga gdje je otpjevao svoju pjesmu “Rim Tim Tagi Dim” i priredio nastup za pamćenje u švedskom Malmöu.

Na pozornicu je izašao odjeven u kreaciju mlade studentice dizajna i njegove prijateljice Valentine Pliško, koja mu je osmislila kostime i za nastup na Dori, a ovacije u dvorani još su jednom potvrdile njegov status jednog od glavnih favorita. Također mnogi su primijetili da je poslušao savjet obožavatelja i pojavio se s razbarušenom frizurom, umjesto onom zalizanom.

You may also like