Home Izdvojeno U Šibeniku se sprema najveća modna revija u Hrvatskoj, Armani i Boss odjela i plave šilhterice s natpisom Spremni
Oglas

U Šibeniku se sprema najveća modna revija u Hrvatskoj, Armani i Boss odjela i plave šilhterice s natpisom Spremni

by Ante R.

HDZ u nedjelju u Šibeniku održava izborni sabor stranke. Biraju se članovi predsjedništva i Nacionalnog odbora, iako bi se članovi trebali birati, oni će biti samo potvrđeni jer su već rukopoloženi. Interes za sudjelovanje na saboru je ogroman, tako da se umjesto predviđenih 1800 izaslanika na saboru očekuje više od 2000 izaslanika.

Da HDZ vodi brigu o svojim članovima svjedoči i činjenica da im je osiguran i paket aranžman od 160 eura koji uključuje sobu s doručkom, a i ugostitelji u Šibeniku i okolici pripremili su velike količine oborite ribe i nekoliko stada janjaca da se izaslanicima nađu pri ruci njihova omiljena jela. Glavni hit među izaslanicima je šihterica plave boje, zaštitnog znaka HDZ-a, s natpisom “Domovini vjerni za Hrvatsku spremni.”

Tako se u Šibeniku očekuje modna revija izaslanika u Armanijevim i Bossovim odijelima od 2000 eura i šihtericama od 3 eura. Očekuje se maksimalno popunjenje turističkih potencijala, a kako su članovi HDZ-a poznati kao veliki potrošači i velika izvanpansionska potrošnja. Očekuje se i vatreni govor oktroiranog kandidata za predsjednika države Dragana Primorca i predočenje dokaza da Milanovića financira osobno Putin. Kako sada stvari stoje Ilija Čvorović je prikupio dokaze.

Dragan Primorac će opet stati na branik domovine, isto onako kako je stao još daleke 1990 kao dragovoljac Domovinskog rata. Raspravit će se i o kandidatima za župane, gradonačelnike, načelnike, zamjenike i poslušnike, pa će se tako iz prvih redova šepuriti budući župan Primorsko goranski Oleg Butković, ali i gradonačelnik Zagreba Mislav Herman, samo ne znamo hoće li biti s mamom ili bez mame.

Herman će biti i dežurni liječnik ako neka od izaslanica bude trudnica i iznenada dobije trudove jer svi članovi HDZ-a vode brigu o demografiji. Za glazbeni dio vjerojatno će biti zadužena Nina, samo još ne znamo koje će se pjesme izvoditi, čini se da je dilema između “Jure i Bobana” i “Po šumama i gorama”. Nema sumnje da nas očekuje veliki spektakl u režiji HDZ-a.

 FESTIVAL DEMOKRACIJE U ŠIBENIKU HDZ u nedjelju bira članove Predsjedništva i Nacionalnog odbora

HDZ u Šibeniku opet i opet održava festival šalabahter demokracije. Kako puno izaslanika ima problem s pamćenjem, najbolji način je prilikom zaokruživanja kandidata zaokružiti one s dobivenog šalabahtera, da se ne zaboravi, jer ne dao Bog da se krivo zaokruži. Već viđeno, već doživljeno, niti prvi, vjerojatno ni zadnji put. U HDZ-u sve mora biti po PS-u, odnosno po volji i želji, zna se koga. Zato svi moraju biti za domovinu spremni.

VIDEO Branka Lozo: Želim služiti svom narodu iskreno do dubine duše

You may also like

Verified by MonsterInsights