Home Izdvojeno VIDEO/ DOMiNO KOJI SE NE RUŠI! Mario Radić uoči osnivačkog sabora nove stranke gostovao ekskluzivno u Bujici Z1! Otkrio je neke nepoznate detalje…

VIDEO/ DOMiNO KOJI SE NE RUŠI! Mario Radić uoči osnivačkog sabora nove stranke gostovao ekskluzivno u Bujici Z1! Otkrio je neke nepoznate detalje…

by Ante R.
Mario Radić

U subotu 28. rujna 2024. godine u zagrebačkom hotelu Aristos osniva se nova politička stranka pod nazivom DOM I NACIONALNO OKUPLJANJE (DOMiNO) Očekuje se velika podrška, dolazak više od 500 izaslanika iz svih krajeva Domovine i iseljeništva. Mario Radić koji je član Inicijativnog odbora uoči osnivačkog sabora nove političke stranke gostovao je ekskluzivno u emisiji Bujica na televiziji Z1 gdje je otkrio neke nepoznate detalje.

O znaku nove stranke

RADIĆ: “Baš me briga što nekima smeta naš znak zato što podsjeća na HOS i pozdrav s njihova grba! Mi jesmo za suverenistički, hrvatski i europski dom – spremni!”

-->

Predsjedništvo nove stranke

Mario Radić potvrdio je da će biti kandidat za predsjednika stranke. Potpredsjednički kandidati su dr. Branka Lozo, dr. Damir Biloglav i dr. Igor Peternel! U predsjedništvu nove stranke bit će 15 hrvatskih branitelja i više od pola doktora znanosti s diplomama najuglednijih svjetskih sveučilišta, što nema ni jedna druga politička stranka u Hrvatskoj!

Poziv na okupljanje stranaka desnog političkog spektra

Radić je pozvao na nacionalno okupljanje. Potvrdio je da će na utemeljiteljski sabor doći predstavnici Hrvatskog bila, Hrvatskih suverenista, Bloka za Hrvatsku i još nekih desnih stranaka, a o mogućoj suradnji danas je razgovarao i s visokim dužnosnikom Mosta!

Po pitanju nadolazećih predsjedničkih izbora DOM I NACIONALNO OKUPLJANJE sljedeći će tjedan objaviti ime svog kandidata.

Politička suradnja 

“Nema suradnje s Možemo i SDP-om, niti izdaje sa SDSS-om pod pokroviteljstvom HDZ-a,” izjavio je u Bujici Z1 televizije. “Ideologija i svjetonazor su važni našim biračima i to je bit političkog djelovanja, zato nema šanse da to zanemarimo zbog fotelja i komadića vlasti koji ne jamči provođenje naših politika – od onih kulturnih do gospodarskih, poljoprivrednik i svih drugih!”

Zelena agenda, politika prema susjednim zemljama i ulazak Zlatka Hasanbegovića u Hrvatski sabor

Radić je vrlo oštro istupio protiv tzv. Zelene agende i drugih globalističkih političkih “trendova” koji Hrvatsku vode u propast i kritizirao politike koje aktualna vlast vodi prema zemljama u okruženju, gdje je dominantan Beograd i penetracija tzv. srpskog sveta… Osudio je presudu protiv novinara Marka Juriča i nazvao je uvođenjem verbalnog delikta, što je apsolutno neprihvatljivo.

Budući čelnik nove političke desne snage u Bujici je potvrdio da se intenzivno radi na ulasku u Hrvatski državni sabor dr. Zlatka Hasanbegovića, a stranci će pristupiti i aktualni trener Sarajeva, proslavljeni nogometaš Osijeka – Zoran Zekić, koji je istupio iz Penavinog DP-a!

O bivšim stranačkim kolegama iz Domovinskog pokreta

Radić je istakao da je ovo zadnji puta da se javno osvrće na bivše stranačke kolege koji su oteli Domovinski pokret iznevjerenim desnim biračima i ljudima koji su utemeljili tu stranku… Govorio je i o dr. Stjepi Bartulici – kojeg je krug oko Penave bezuspješno politički minirao – zbog toga što im je stalo jedino do novca koji Europski parlament daje za izboreni mandat, a sada su ostali bez njega jer je hrvatski eurozastupnik pristupio novoj političkoj opciji.

Stranka još nije ni osnovana, a napadi i sa lijeva i sa desna

“Još nismo ni osnovani, a već nas danima napadaju – i sa lijeva – i sa desna,” kaže čelnik nove stranke i pritom im zahvaljuje na reklami: “Jedni nas se boje, a drugi valjda misle da ne bismo smjeli ni postojati i da imaju ekskluzivno pravo na bavljenje politikom. Zajedničko im je što se – i jedni – i drugi, politikom bave iz krivih pobuda – lijevi svjetonazorskih, a lažno desni interesnih.”

O Zoranu Milanoviću

Za Zorana Milanovića je rekao da su mu u glavi samo Neretva i Sutjeska, a da ga nitko bitan već odavno nije posjetio na Pantovčaku – što o njemu sve govori… Penava ga je, kaže Radić, prevario jer je ipak podržao kandidata HDZ-a, Dragana Primorca, iako je cijelo vrijeme otvoreno bio za Milanovića, koji mu je na kraju poslužio samo za to da opet nešto sitno istrguje…

Podrška Donaldu Trumpu ili Kamali Harris?

Na pitanje Trump ili Kamala, Mario Radić odgovorio je bez imalo rezervi – Donald  Trump!

Plenković: Članice UN-a imaju pravo birati svoj put i ne ovisiti o dozvoli susjeda

You may also like

Verified by MonsterInsights