Home Izdvojeno VIDEO Herman Vukušić: “11 Žigosanih” žele povratak vremena najcrnjeg jugoslavenskog kriptokomunizma.

VIDEO Herman Vukušić: “11 Žigosanih” žele povratak vremena najcrnjeg jugoslavenskog kriptokomunizma.

by Ante R.

U podcastu “Velebit” voditelja Marka Juriča gostovao je dr Herman Vukušić.
U podcastu se govorilo o hrvatskoj političkoj naivnosti, fenomenu po kojem građani na izborima glasove daju onima koji nude samo nova obećanja, unatoč neostvarenim rezultatima, odnosno nedostatnom političkom i moralnom kredibilitetu.

Dr. Vukušić osvrnuo se i na demonizaciju vrlo vjerojatno sljedećeg predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa u hrvatskim glavnostrujaškim medijima, a koji uglavnom prešućuju njegovu premoć u aktualnim anketama. Po dr. Vukušiću reizbor Trumpa za predsjednika SAD-a bio bi puno bolje rješenje za smirivanje aktualnih svjetskih žarišta, te za hrvatske nacionalne interese.

Tema je bio i nedavni skup radikalne agresivne ljevice u Zagrebu kojeg je dr. Vukušić nazvao predizbornim okupljanjem “11 Žigosanih” s namjerom da se vrate vremena najcrnjeg jugoslavenskog kriptokomunista. Pri tome je dr. Vukušić naglasio da, unatoč nerijetkim javnim kritikama koje upućuje premijeru Plenkoviću, u potpunosti podržava njegovo inzistiranje na Ivanu Turudiću i to zbog prijeko potrebne depolitizacije pravosudnog aparata, a čiji dijelovi, u sprezi s nekim medijima, otvoreno već duže vrijeme igraju za lijevu agendu u Hrvatskoj.

Emisija je zaključena raspravom o zdravstveno štetnoj rodnoj ideologiji koju u Hrvatskoj promiču interesno povezani pojedinci i agresivne aktivističke organizacije, s pozivom dr. Vukušića svim domoljubno orijentiranim strankama da se na predstojećim izborima okupe u jedinstvenu patriotsku političku frontu.

You may also like