Home Lifestyle VIDEO U proslavi ulaska u finale Dore slavila Severina i Let3, no znate li što su radili Let3 i Seve nacionale prije dosta godina

VIDEO U proslavi ulaska u finale Dore slavila Severina i Let3, no znate li što su radili Let3 i Seve nacionale prije dosta godina

by Ante R.

Najveće iznenađenje prvog polufinala Dore bila je Severina, koja se pridružila Letu 3 na pozornici kao plesačica. Let 3 je s pjesmom “Babaroga” izborio finale Dore, a Severina je i to proslavila s njima.

Video u kojem dečki iz grupe, njihovi plesači i Severina slave bacajući u zrak jaja koja su imali kao rekvizite izazvao je veliko oduševljenje na Instagramu, a mnogi su komentirali i Severinine vitke noge. Inače, Severina je Letu 3 ovim potezom vratila uslugu staru 18 godina. Naime, kada je ona 2006. godine pobijedila na Dori s pjesmom “Moja štikla”, dečki iz Leta 3 pojavili su se u njezinu spotu.

Inače, u prvoj polufinalnoj večeri odabrano je 7 finalista. Drugo polufinale je večeras, a veliko finale Dore u nedjelju 25. veljače, prenosi showbuzz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

You may also like