Home Izdvojeno VIDEO Predizborni milodar Andreja svom najpouzdanijem koalicijskom partneru Miloradu

VIDEO Predizborni milodar Andreja svom najpouzdanijem koalicijskom partneru Miloradu

by Ante R.
Penava

Odluka Plenkovićeve Vlade na odlasku da kao jednu od zadnjih odluka donese 8. ožujka 2024. godine odluku o darovanju velikog broja nekretnina Pupovčevom Srpskom privrednom društvu Privrednik u centru
Zagreba (vidi odluku na poveznici:
https://vlada.gov.hr/sjednice/290-sjednica-vlade-republike-hrvatske/42073 i na: https://www.portalnovosti.com/vlada vratila-privrednikov-dom),

Pod krinkom suradnje s manjinama u liku Milorada Pupovca – Plenković jeprovodio korupciju i ugrožavanje hrvatskih nacionalnih interesa i identiteta. Sve to što su radili Plenković i njegova „udarna pesnica“ u kulturi Nina Obuljen – nije ništa drugo nego podrška tzv. „srpskom svetu“. Pozivamo cijelu javnost i sve građane da pogledaju suludi velikosrpski ispad „ideologa“, voditelja tribine Privrednika – Saše Kosanovića (video šaljemo u prilogu) na koji smo morali reagirati 14. siječnja (reakciju vidi na:

https://www.dp.hr/blog/Penava_Pozivam_Vladu_RH_da_odmah_obustavi_financiranje_antihrvatskog_pamfleta_Pupovcevih_Novosti/759).
Srpsko društvo Privrednik samo je podružnica Pupovčevog Srpskog narodnog vijeća koje je, opet, podružnica SDSS-a, a sva ta društva i vijeća su ispostave Plenkovićevog koalicijskog partnera, Milorada Pupovca!

Ovime javno pozivam Vladu da na kraju svoga tragičnog mandata ne dijeli ono što nije Plenkovićevo, nego je vlasništvo hrvatske države i naroda. Ovime javno pozivam Vladu na odlasku i Andreja Plenkovića na odlasku da ne dijeli hrvatsku imovinu svojim koalicijskim partnerima – Pupovcu i Kosanoviću. Zahtijevam od Hrvatske vlade da na kraju mandata ne donosi nikakve odluke koje bi stvarale obveze budućoj nekorumpiranoj vladi, istinski hrvatskoj Vladi! I ovom odlukom Andrej Plenković se „outao“ i izašao iz ormara sa svojim najdražim i najlojalnijim partnerom Miloradom
Pupovcem!

Nevjerojatno je da se ova Vlada, koja je iz Hrvatske otjerala više od 300.000 naših ljudi i uvezla nam stotine tisuća migranata, ova Vlada koja je uništila hrvatsku poljoprivredu i budućnost naše djece, usuđuje, prije svoga konačnog odlaska, u svojim zadnjim danima, dijeliti Pupovcu hrvatsku imovinu!

Ovime javno pozivam HDZ i sva stranačka tijela na svim razinama da obuzdaju i zaustave svaku daljnju korupciju u režiji Andreja Plenkovića. Andrej Plenković otima od hrvatskih građana i nagrađuje svoja istinske partnere Pupovca i Kosanovića!

Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate, a osobito vodstvo HDZ-a da dobro pogledaju naslovnice tzv. srpskih Novosti koje financiraju, u ime svih nas, Andrej Plenković i Nina Obuljen! Ako i nakon tih naslovnica nije jasno o čemu se radi – pogledajte suludi velikosrpski ispad privrednika Saše Kosanovića i naše priopćenje nakon toga od 14. siječnja 2024. godine! Te i takve, takvu antihrvatsku politiku Pupovca i Kosanoviće daruje Andrej Plenković hrvatskim novcem i hrvatskom imovinom, da bi pomoću takvih nekako ostao na vlasti!

To mu neće proći.
Ovime javno pozivam HDZ i sva stranačka tijela, na svim razinama da obuzdaju i zaustave svaku daljnju korupciju u režiji Andreja Plenkovića. Korumpirana vlada Andreja Plenkovića nema nikakvo pravo ni mandat da na odlasku stvarati obveze novoj Hrvatskoj vladi! Protiv ove odluke o darivanju Milorada Pupovca poduzet ćemo sve zakonom raspoložive mjere.

Vlada Andreja Plenkovića nema nikakvo pravo hrvatskim novcem potplaćivati i kupovati svoje srpske partnere, svog najdražeg Milorada Pupovca kojeg nakon i ovog zadnjeg darovanja otetim hrvatskim novce,treba zvati Milodar Pupovac.

U Vukovaru, 11. ožujka 2024.
PREDSJEDNIK DOMOVINSKOG POKRETA
Ivan Penava