Home Izdvojeno Vučić opet sprema igrokaz, proglasit će da je dio Srbije okupiran

Vučić opet sprema igrokaz, proglasit će da je dio Srbije okupiran

by Ante R.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je za sutra u 18 sati obraćanje naciji povodom zadnjih događanja na Kosovi javljaju srpski mediji sutra u 18 sati obraća se naciji povodom najnovijih događaja na Kosovu.

Tako se opet govori o opstojnosti srpskog naroda na Kosovu, te će srpski državni vrh još jednom raspraviti o temama bitnim za opstojnost srpskog naroda na Kosovu, a kako piše Kurir na stolu je i opcija proglašenja okupacije dijela teritorija Republike Srbije.

Sve je to Vučićeva priča za mase i još jedan igrokaz za unutarnju politiku ili brisanje prašine s očiju građana Srbije. Priča ide u smjeru mobilizacije masa koji može završiti pogubno za samu Srbiju, pogotovo zbog izjava, da je na dijelu teror nad Srbima na Kosovu koji taj narod trpi godinama, a sad je taj teror eskalirao.

Posljednji u nizu nemilih događaja, kako pišu mediji u Srbiji. a u toku sada već 14-dnevne blokade srpskih institucija, bilo je brutalno prebijanje, maltretiranje i hapšenje četvorice srpskih mladića koji su slavili rođendan.

Ono što se može očekivati je žestoka reakcija međunarodne zajednice, pogotovo Bruxellesa i SAD, odnosno Veleposlanstva u Beogradu. Sve u svemu sprema se još jedan Vučićev igrokaz i pravljenje građana Srbije budalama.

You may also like

Verified by MonsterInsights