Home Lifestyle Severina izgubila skrbništvo nad sinom, Vrhovni sud naložio vraćanje djeteta ocu

Severina izgubila skrbništvo nad sinom, Vrhovni sud naložio vraćanje djeteta ocu

by Ante R.

Kako piše Nacional, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku, no borba pjevačice za sina neće prestati. Kako je rekla Večernjem listu, borit će se do zadnje kapi krvi.

Novi preokret dogodio se, navodno, u obiteljskoj parnici pjevačice Severine Vučković i njena bivšeg partnera, poduzetnika iz Srbije Milana Popovića. Kako piše Nacional, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku.

Vučković i Popović više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se dječak, koji će uskoro napuniti 12 godina, opet vraća ocu. Ta odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice, navodi spomenuti medij.

Cijelu situaciju komentirala je za Večernji list i Severina: “Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica”, izjavila je Severina i nastavila: “Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati.”