Home Lifestyle Zadar ne želi koncert Aleksandre Prijović, gradonačelnik se izvlači pod pritiskom medija

Zadar ne želi koncert Aleksandre Prijović, gradonačelnik se izvlači pod pritiskom medija

by Ante R.
Aleksandra Prijović

Gradonačelnik Zadra oglasio se oko pompe koja se digla zbog navodno otkazanog koncerta Aleksandre Prijović u svibnju, evo što je imao za reći.

Pjevačica Aleksandra Prijović, koja je u Zagrebu i Osijeku rasprodala pet koncerata, trebala je nastupiti i u Zadru, no njezin nastup navodno nije dozvolio tamošnji gradonačelnik Branko Dukić, pisao je Index. Dukić je odbio organizatore koncerta s tvrdnjom da ”nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić. Ipak, portal dodaje kako će se od ožujka do svibnja tekuće godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance, uz sportska događanja, što bi značilo da za nastup datuma ima.

A sad se oko cijelog događanja i sam Dukić oglasio.
“Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju”, stajalo je u pisanoj izjavi koju je poslao medijima.

”Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome”, dodao je.
Aleksandrim tim ni organizatori još se nisu oglasili, prenosi showbuzz.

Aleksandra Prijović

screenshot Youtube

 

You may also like