Home razno VIDEO/ Milanović: “Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ”

VIDEO/ Milanović: “Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ”

by Ante R.

Predsjednik RH Zoran Milanović obratio se javnosti  putem video obraćanja na svom Facebook profilu i pritom ponovno prozvao Plenkovića, naglasivši da je razdoblje njegove vlasti, posljednjih osam godina u Hrvatskoj obilježeno nikad većom krađom i pokvarenosti. Upozorio je birače da predstojeći izbori predstavljaju referendum za budućnost i uputio poziv biračima da svoju podršku pruže svima osim HDZ-u.

S obzirom da uskoro završava predizborna politička kampanja i nastupa izborna šutnja predsjednik Zoran Milanović je iskoristio najvjerojatnije posljednju priliku za poruku građanima.

“Sve znate! Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu, u Hrvatskoj se nikada nije kralo kao u ovih osam godina Plenkovićeve i HDZ-ove vlasti. Kradu i smiju nam se u lice! Cijelo ovo vrijeme na to sam upozoravao, a sada to konačno možemo zauvijek zaustaviti i reći – dosta je”, izjavio je predsjednik pa nastavio:

“Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi i treba boriti.”

Pojasnio je zašto su ovi izbori značajniji od nekih iz prošlosti.

“U srijedu su izbori. Ali ovi izbori su više od toga – to je referendum o hrvatskoj budućnosti. Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ”, naglasio je Zoran Milanović.