Home Sport Izbornik Martinez i igrači Portagala impresionirani Dalićevom podmlađenom reprezentacijom

Izbornik Martinez i igrači Portagala impresionirani Dalićevom podmlađenom reprezentacijom

by Ante R.

Portugalski izbornik Roberto Martinez, inače Dalićev veliki prijatelj izjavio je na konferenciji za medije da je jako zadovoljan , pie Hina – Bila je to taktička borba, izjavio je. Portugal je pobijedio Hrvatsku u prvom kolu Lige nacija, što je i jednima i drugima bila prva utakmica nakon Europskog prvenstva.

– Hrvatska je pokazala osobnost u želji da ima loptu u svom posjedu, ali mi smo igrali jako dobro, pogotovo u prvih 45 minuta. Pokazali smo tada nadmoć s loptom, zabili dva gola i imali više prilika, rekao je Martinez.

Nakon što je Hrvatska smanjila na 2-1 imao je osjećaj da su njegovi igrači nastojali održati što su dotad napravili. – U drugom poluvremenu je utakmica bila izjednačenija jer smo mi gubili loptu. Unatoč tome Hrvatskoj smo pustili posjed lopte u prostorima koje smo mogli dobro braniti, rekao je.

Martinezu se jako svidio intenzitet obrane pred golom Portugala. – Napatili smo se za pobjedu, ali upravo to je važno i daje vrijednost pobjedi, naglasio je. Rekao je da Portugal nije uspio čitavo vrijeme igrati na način koji mu odgovara, ali da je zadovoljan jer je i u takvoj igri njegova ekipa stvarala prilike i pokazala agresivnost bez lopte.

– To nije stil koji želimo jer volimo biti na lopti, ali bilo je jako važno pobijediti, zaključio je.- Hina

I igrači Portugala imali su riječi hvale za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, pa tako Portugalski branič Diogo Dalot
– Bilo je važno dati dobar odgovor nakon Europskog prvenstva. Znali smo da su očekivanja visoka i mislim da moramo biti zadovoljni onim što smo napravili protiv vrlo dobre momčadi, izjavio je 25-godišnji Dalot nakon utakmice u Lisabonu.

You may also like

Verified by MonsterInsights