Home Sport Kakav šok na Poljudu, propao transfer Pukštasa, Hajduku prijeti financijski krah

Kakav šok na Poljudu, propao transfer Pukštasa, Hajduku prijeti financijski krah

by Ante R.

Splitski Hajduk ušao je klimavo u sezonu, ispali su iz Europe, u prvenstvu se već kasni za Dinamom i Rijekom, a prema izjavama predsjednika Bilića i sportskog direktora Kalinića, na financijskom planu nije bajno na Poljudu.

Bijeli su tako za prioritet imali prodaje ovog ljeta, najprije se to odnosilo na Pukštasa i Sigura. Mladi Amerikanac je trebao, prema nekim projekcijama, ostvariti transfer od 10 milijuna eura. Već danima se šuška da je Parma zainteresirana za usluge Rokasa Pukštasa, ali izgleda da su se Talijani okrenuli drugim opcijama. Navodno su čelnici Parme ponudili Splićanima 5 milijuna eura, na što su Bilić i Kalinić ostali imuni.

Međutim, danas je Parma iskrcala značajnu svotu za mladog belgijskog veznjaka Mandelu Keitu i čini se da bi Pukštas mogao ići u nekom drugom smjeru. Fabrizio Romano javlja da je Parma iskrcala čak 15 milijuna eura za igrača Royal Antwerpa i da bi uskoro trebao potpisati ugovor s novopečenim talijanskim prvoligašem.

Znači li to odustajanje Parme od Pukštasa? Saznat ćemo u nekoliko narednih dana, ali mercato je sve bliži kraju, a Pukštas je i dalje član Hajduka, iako to nije bio prvotni plan Bijelih, piše Gol.hr

Kako je Dinamo ulaskom u Ligu prvaka napunio praznu Hajdukovu blagajnu

You may also like

Verified by MonsterInsights