Home Sport Nenad Bjelica progovorio o svom nesportskom potezu: “Reagirao sam kako nikad u životu ne bih smio.”

Nenad Bjelica progovorio o svom nesportskom potezu: “Reagirao sam kako nikad u životu ne bih smio.”

by Ante R.
Nenad Bjelica

Nakon što su se malo stišale emocije, Nenad Bjelica odlučio se obratiti javnosti na društvenim mrežama

Nenad Bjelica kažnjen je zbog nesportskog ponašanja nakon što je tijekom utakmice svog Union Berlina i Bayerna udario krilnog napadača minhenskog kluba Leroya Sanea. Još za vrijeme utakmice dobio je crveni karton, a sad mu je njemački nogometni savez (DFB) uručio i kaznu od 25 tisuća eura i tri utakmice suspenzije.

Nakon što su se malo stišale emocije, Nenad Bjelica odlučio se obratiti javnosti na društvenim mrežama. Već se ranije tijekom konferencije za medije ispričao navijačima, no sad se ispričao i Nijemcu, piše sportske.jutarnji.hr.

– Pogledao sam ovu situaciju više puta, reagirao sam kako nikad u životu ne bih smio reagirati. Žao mi je moje momčadi i mog kluba, ispričavam se Saneu – stoji u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Bjelica (@misterbjelica)

 

U četvrtak se o incidentu oglasio i Sane koji je izjavio da Bjelici ništa ne zamjera te da je incident za njega već zaboravljen. – Razumijem da je bilo malo emotivan nakon situacije u našem kaznenom prostoru. U svakom slučaju, najvažnije je da smo pobijedili – zaključio je Leroy Sane.

Hrvatski trener je podsjetimo tijekom utakmice 13. kolu Bundeslige u 74. minuti pokušao odugovlačiti igru te Saneu nije dao loptu da kako bi izveo ubacivanje sa strane. Igraču Bavaraca se to naravno nije svidjelo te mu je pokušao izbiti loptu iz ruku na što ga je bivši trener Dinama i Osijeka uhvatio za lice i odgurnuo. Sudac susreta Bjelici je odmah uručio crveni karton zbog čega je poraz svog Union Berlina od 0:1 odgledao s tribina.

You may also like